De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Bedrijfsopvolging Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Bedrijfsopvolging Zeeland

Aurora Consulting

Levert voor uw bedrijf of organisatie maatwerk met enthousiasme en toewijding voor elke adviesopdracht met betrekking tot uw bedrijfsvoering, uw subsidieaanvragen in het kader van de wijkeconomie of uw bedrijfsopvolging.

Bezoek website Aurora Consulting

Bedrijfsadvies op Maat

Bedrijfsadvies op Maat® is een label van Succes op Maat®, het MKB kantoor met een adviserende en uitvoerende rol bij bedrijfskundige ingrepen. Ons kantoor ondersteunt bij uitdagingen die juridische, fiscale en bedrijfskundige componenten hebben.

Bezoek website Bedrijfsadvies op Maat

BizNizWeb

BizNizWeb richt zich op 5 fasen van het ondernemerschap (starten, doorstarten, fuseren/splitsen, bedrijfsopvolging en staken). De doelgroep bestaat uit het Midden en Kleinbedrijf en intermediairs betrokken bij bovengenoemde 5 fasen.

Bezoek website BizNizWeb

Bridge Bedrijfsopvolging

Wij zijn een adviesbureau gespecialiseerd in het soepel laten verlopen van opvolgings- en overdrachtsprocessen binnen familiebedrijven.

Bezoek website Bridge Bedrijfsopvolging

FACET

FACET is een middelgroot accountants- en advieskantoor van ruim 40 professionals, gevestigd in Capelle aan den IJssel. Onze dienstverlening strekt zich uit over een breed terrein en ons cliëntenbestand is zeer divers. Binnen ons kantoor zijn (register)accountants, fiscalisten en consulenten voor vragen over personele zaken en loonheffing werkzaam.

Bezoek website FACET

accon avm

accon avm is de advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij ernaar ondernemen aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Anrhem 

Bezoek website accon avm

W.J. Jansen Financiële Planning & Bedrijfsoverdracht

W.J. Jansen Financiële Planning & Bedrijfsoverdracht is een onafhankelijk financieel en fiscaal advieskantoor. Het advieskantoor wordt geleid door mr. Ypie Bergsma en Wim Jansen FFP RAB. Zij hebben zich gespecialiseerd in financiële planning, bedrijfsoverdracht en echtscheidingen.

Bezoek website W.J. Jansen Financiële Planning & Bedrijfsoverdracht

DRV Accountants & Adviseurs

DRV Accountants & Adviseurs helpt ondernemers hun prestaties verbeteren met actuele financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning. Al meer dan 90 jaar staan we in alle opzichten dichtbij onze cliënten: met persoonlijke betrokkenheid, korte communicatielijnen en 11 compacte kantoren in Zuidwest-Nederland. Onze specialisten op het gebied van corporate finance begeleiden en adviseren u bij de aankoop en verkoop van ondernemingen of bedrijfsonderdelen en bij het waarderen en financieren van bedrijfsactiviteiten.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam 

Bezoek website DRV Accountants & Adviseurs

WEKA Financieel

Weka Financieel is het kenniscentrum voor financieel managers, controllers & hoofden administratie.

Bezoek website WEKA Financieel

Prior Fusies & Overnames

De Zeeuwse specialist inzake het aan- en verkopen van bedrijven, participaties, opvolgingen, overnames, fusies en buy-in’s & -out’s heet Prior Fusies en Overnames BV. In bovengenoemde trajecten is de kennis van een onafhankelijk specialist met kennis van zaken én van de regionale markt, zo blijkt in de praktijk, nuttig en gewenst.

Bezoek website Prior Fusies & Overnames

B&P Performance Group

B&P Performance Group biedt het totaalpakket voor een succesvolle onderneming. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdiensten, maar B&P gaat veel verder dan dat. U kunt vertrouwen op een breed scala aan diensten, specialisten en producten. Dankzij onze innovatieve oplossingen beschikt u altijd en overal over actuele managementinformatie, financiële en operationele data en HR-informatie. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs kunnen u helpen met de interpretatie van deze gegevens, zodat u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Assen, Arnhem, Capelle, Ede, Scherpenzeel 

Bezoek website B&P Performance Group

WEA Deltaland

WEA Deltaland gelooft dat Accountancy-dienstverlening van nog meer waarde kan zijn als gebruik gemaakt wordt van automatisering van bedrijfsprocessen. Standaard werk, zoals het inboeken van boekstukken en het maken van jaarrekeningen en aangiften, kan uitstekend geautomatiseerd worden. Dit brengt gemak, lage kosten en ruimte voor advies vanuit een actuele en betrouwbare administratie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Oud-Beijerland
WEA Accountants en Adviseurs

Bezoek website WEA Deltaland

Wouters Belastingadvies

Wouters Belastingadvies is specialist in fiscale en financiële dienstverlening voor zowel particulieren als bedrijven en non-profit instellingen. Kennis van zaken en jarenlange ervaring brengen wij samen in een efficiënte aanpak van fiscale en financiële vraagstukken. We werken voor opdrachtgevers in Zeeland en daarbuiten.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Meliskerke 
Wouters Advies

Bezoek website Wouters Belastingadvies

De Looze Administratiekantoor

De Looze Administratiekantoor staat al meer dan 15 jaar garant voor een breed en flexibel pakket aan administratieve en fiscale diensten, voor zowel particulieren als ondernemers. Daarbij staat een persoonlijke aanpak centraal: ieder mens is uniek en daarmee ook ieder dossier. We gaan altijd uit van de individuele wensen en situatie van de klant. Het persoonlijke contact zorgt ervoor dat we kunnen werken vanuit een gezamenlijke visie, die een leidraad vormt voor de toekomst.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Dreischor 
De Looze

Bezoek website De Looze Administratiekantoor