De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Inkomstenbelasting Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Inkomstenbelasting Zeeland

Admin Tax

AdminTax biedt u een compleet en voordelig pakket aan administratieve en fiscale diensten aan. In het doolhof van regel- en wetgeving wijst AdminTax u de juiste weg.

Bezoek website Admin Tax

Buro Buurmanje

Buro Burmanje levert financiële en fiscale dienstverlening op maat en voor een zeer scherpe prijs. Wij zijn lid van het Register Belastingadviseurs.

Bezoek website Buro Buurmanje

Orde op Zaken

Bij Orde op Zaken is nauwelijks sprake van overheadkosten. Iedereen is effectief inzetbaar en het klanten-team is van alle markten thuis. Deze korte lijnen zorgen ervoor dat we nauw betrokken zijn bij de zaken van onze opdrachtgevers en klanten en er is nog een voordeel: waar er geen sprake is van overhead ziet u dat ook niet terug op uw factuur. Ook daarin schuilt onze kracht.

Bezoek website Orde op Zaken

VGAdvies

VGAdvies is een dienstverlenend bedrijf dat zich bezig houdt met de ondersteuning en begeleiding van ondernemingen op het gebied van administraties, belastingzaken, jaarrekeningen en advisering.

Bezoek website VGAdvies

Vos Belastingadvies & Administraties BV

Als ondernemer dient men zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. De inschrijving moet persoonlijk door de startende ondernemer gedaan worden. Bij de Kamer van Koophandel wordt direct de inschrijving bij de belastingdienst geregeld.

Bezoek website Vos Belastingadvies & Administraties BV

JSKS Administratie & Fiscaal Advies

JSKS biedt maatwerk voor zowel bedrijven als particulieren. Ons kantoor beschikt over uitstekende specialisten. Wij vertalen onze financiële en fiscale kennis naar praktische tips en oplossingen. Wij hopen erop die uitdaging aan te mogen gaan!

- Oud-Beijerland
- Middelgroot

Bezoek website JSKS Administratie & Fiscaal Advies

KPMG Meijburg & Co

In het 'DNA' van KPMG Meijburg & Co en in onze bedrijfscultuur ligt een aantal kernwaarden verankerd. De volgende kernwaarden vormen de basis van ons DNA en van onze manier van handelen en zijn daarom vastgelegd in de KPMG Meijburg & Co - Code of Conduct: -Wij geven het voorbeeld, -Wij werken samen, -Wij respecteren het individu, -Wij onderzoeken de feiten en verschaffen inzicht, -Wij zijn open en eerlijk in onze communicatie, -Wij zijn betrokken bij de maatschappij, -Maar vóór alles zijn wij integer.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amstelveen 
KPMG meijburg & Co belastingadviseurs

Bezoek website KPMG Meijburg & Co

WEA Deltaland

WEA Deltaland gelooft dat Accountancy-dienstverlening van nog meer waarde kan zijn als gebruik gemaakt wordt van automatisering van bedrijfsprocessen. Standaard werk, zoals het inboeken van boekstukken en het maken van jaarrekeningen en aangiften, kan uitstekend geautomatiseerd worden. Dit brengt gemak, lage kosten en ruimte voor advies vanuit een actuele en betrouwbare administratie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Oud-Beijerland
WEA Accountants en Adviseurs

Bezoek website WEA Deltaland