De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Loonheffing Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Loonheffing Zeeland

Administratiekantoor Compurad

Administratiekantoor Compurad is een voortzetting van Accountants-kantoor van der Hoek & Lengton BV, een kantoor dat al meer dan 25 jaar gevestigd is in het historische hart van Middelburg.

Bezoek website Administratiekantoor Compurad

Administratiekantoor Gorsse

Veel ondernemers vinden de salarisadministratie een lastige klus. Dat is het ook. Iedere medewerker moet op het juiste moment, het juiste bedrag op de juiste rekening krijgen. Administratiekantoor Gorsse kan een last van uw schouders nemen en de gehele salarisadministratie voor u verzorgen.

Bezoek website Administratiekantoor Gorsse

Antwoord voor Bedrijven

Antwoord voor bedrijven is een initiatief van de rijksoverheid. Bij Antwoord voor bedrijven krijgt u antwoord op uw vragen aan de overheid. U leest het op de website of u belt ons met uw vraag.

Bezoek website Antwoord voor Bedrijven

Loonbrigade

Salarisverwerking verzorgen is specialistisch werk. Het gaat veel verder dan alleen loonkosten berekenen. Op de hoogte blijven van wet- en regelgeving en ontwikkelingen in de CAO, is bijvoorbeeld minstens zo belangrijk.

Bezoek website Loonbrigade

Ross & Partners Accountants-Belastingadviseurs

Ross & Partners Accountants-Belastingadviseurs is een onderneming waar u en uw leef- en werkomgeving centraal staan. Wij zijn adviseurs die er op financieel en fiscaal gebied voor zorgdragen dat u vanuit uw persoonlijke kracht tot uw recht kunt komen en dat u vitaal kunt leven. Persoonlijk contact en betrokkenheid bij onze relaties is voor ons net zo belangrijk als financiële en fiscale deskundigheid.

Bezoek website Ross & Partners Accountants-Belastingadviseurs

Ventoux Juridisch & Financieel advies

Naast de jarenlange praktijkervaring maakt juist de combinatie van accountancy, salarisadministratie, payroll-service, financieel management, arbeidsrecht, contractrecht èn onze scherpe prijsstelling, ons kantoor bijzonder geschikt voor het midden- en kleinbedrijf (mkb).

Bezoek website Ventoux Juridisch & Financieel advies

VOS

Vos Belastingadvies & Administraties B.V. verricht werkzaamheden op het gebied van belastingen en administraties voor ondernemingen en particulieren.

Bezoek website VOS