De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Debiteurenbeheer Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Debiteurenbeheer Zeeland

Debiteurenbeheer Zeeland

Wat is mooier dan dat uw facturen op tijd worden betaald? Toch heeft u als ondernemer te maken met debiteuren die hun facturen niet op op tijd of zelfs helemaal niet betalen. Dit is niet alleen vervelend en lastig, maar tast ook uw liquiditeit aan.

Bezoek website Debiteurenbeheer Zeeland

Direct Incasso

Optimaal Debiteurenbeheer & Incasso. Uw klant betaalt direct!100% No Cure No Pay! Altijd on-line dossier inzicht! Zonder abonnementskosten!

Bezoek website Direct Incasso

Gallus Finance

Gallus Finance is een factoringmaatschappij die snel groeiende MKB ondernemingen advies en expertise verschaft op het gebied van Credit Management, in de vorm van debiteurenfinanciering, debiteurenbeheer en debiteurenrisicodekking. Dit houdt in dat u uw debiteurenportefeuille uitbesteedt aan Gallus Finance in ruil voor een bevoorschotting tot 80% van het uitstaande debiteurensaldo.

Bezoek website Gallus Finance

Graydon

Hoe goed kent u uw huidige klanten eigenlijk? En wat weet u nou in feite van de nieuwe klanten die zich bij u aandienen? Vertrouw op Graydon, dan weet u of u op uw klant kunt vertrouwen!

Bezoek website Graydon

Intrum Justitia

Intrum Justitia incasseert vorderingen op bedrijven die zich niet hebben gehouden aan de afgesproken betaaltermijn. Vooral in dit segment is kennis van de branche, zoals (ongeschreven) regels en gebruiken van doorslaggevend belang. Ook de juiste toon in de communicatie is belangrijk en uiteraard staat de relatie tussen u en uw debiteur bij ons voorop.

Bezoek website Intrum Justitia

JBS Consultants

JBS Consultants is gespecialiseerd in incasso en debiteurenbeheer volgens een maatwerkconcept. Incasso en debiteurenbeheer vraagt een "up to date" behandeling en geen strategisch administratieve aanpak.

Bezoek website JBS Consultants

Straetus Incasso

Straetus Incasso is met haar franchiseformule het eerste landelijk samenwerkingsverband dat zich met incassodiensten richt op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) De Straetus Incassobureaus zijn franchisenemers en opereren zodanig als zelfstandig ondernemer.

Bezoek website Straetus Incasso

Trefi

TREFI is een initiatief van Capital Tool Company voor de verbetering van de toegang tot financiering van het MKB. De ontwikkeling van TREFI is gestart in 2002. Op dit moment wordt TREFI gebruikt van Korea to Peru. Sinds 2012 wordt TREFI in Nederland voor het MKB aangeboden door Netwerk Financiering.

Bezoek website Trefi

Janssen & Janssen

Transparant, deskundig en effectief. Zo werkt Janssen & Janssen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. U heeft aan ons een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Wij vinden openheid naar onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd en overal inzicht in de voortgang van uw project.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Eindhoven, Roosendaal, Emmen, Goes, Nijmegen, Maastricht, Roermond

Bezoek website Janssen & Janssen

Credion

Credion is het eerste landelijke, onafhankelijke samenwerkingsverband - in franchiseverband - dat zich met advisering in bedrijfsfinancieringen richt op ondernemingen in het MKB.Of u nu bancair geld, equity en/of crowdfunding nodig heeft om uw doelstelling te bereiken. Credion regelt uw bedrijfsfinanciering. We zijn daarmee dé Financial Engineer met de beste toegang tot de vele bronnen van geld die er vandaag de dag zijn.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Heerenveen

Bezoek website Credion

De Zaak

De Zaak is dé online omgeving waar ondernemers elkaar ontmoeten. Met een profiel op MijnZaak leg je direct contact met elkaar en vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf. Hier vind je alles wat je in je dagelijkse bedrijfsvoering nodig hebt. De Zaak biedt telefonisch advies door ervaren adviseurs, nieuws en praktische informatie zoals voorbeeldbrieven, checklists en tips.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Afbeeldingsresultaat voor de zaak

Bezoek website De Zaak

Centraal Invorderings Bureau

Het CIB hanteert verscheidene methodes om in contact te komen met wanbetalers. Door intensieve, maar gepaste communicatie met een wanbetaler weten wij onze relaties te verrassen met hoge incassoscores. Het CIB heeft een eigen effectieve methodiek ontwikkeld voor het innen van uw onbetaalde nota’s. Wij hebben de hoofdlijnen van dit traject voor u op een rijtje gezet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rotterdam 

Bezoek website Centraal Invorderings Bureau

B&P Performance Group

B&P Performance Group biedt het totaalpakket voor een succesvolle onderneming. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdiensten, maar B&P gaat veel verder dan dat. U kunt vertrouwen op een breed scala aan diensten, specialisten en producten. Dankzij onze innovatieve oplossingen beschikt u altijd en overal over actuele managementinformatie, financiële en operationele data en HR-informatie. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs kunnen u helpen met de interpretatie van deze gegevens, zodat u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Assen, Arnhem, Capelle, Ede, Scherpenzeel 

Bezoek website B&P Performance Group

WEA Deltaland

WEA Deltaland gelooft dat Accountancy-dienstverlening van nog meer waarde kan zijn als gebruik gemaakt wordt van automatisering van bedrijfsprocessen. Standaard werk, zoals het inboeken van boekstukken en het maken van jaarrekeningen en aangiften, kan uitstekend geautomatiseerd worden. Dit brengt gemak, lage kosten en ruimte voor advies vanuit een actuele en betrouwbare administratie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Oud-Beijerland
WEA Accountants en Adviseurs

Bezoek website WEA Deltaland