De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Inkoopmanagement Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Inkoopmanagement Zeeland

Afos

Afos is een flexibel, betrokken en slagvaardig administratiekantoor gericht op het midden- en kleinbedrijf. Wij verzorgen uw administratie het hele jaar door, op contract- of uurbasis.

Bezoek website Afos

emeritor

Emeritor is een onafhankelijke inkoopdienstverlener, gespecialiseerd in het structureel verbeteren van de inkoopfunctie van bedrijven en not-for-profit organisaties.

Bezoek website emeritor

Foralda

Foralda heeft een platte management structuur waarbij één van de managing partners altijd op een verbetertraject aanwezig zal zijn. We vinden dit de beste garantie voor kwaliteit. In een sector waar het persoonlijke contact zo belangrijk is ook dit de enige mogelijke manier om die kwaliteit te kunnen blijven waarborgen.

Bezoek website Foralda

20/20 vision Europe

20/20 vision Europe is een Nederlands bedrijf dat succesvolle standaard oplossingen biedt voor uw gehele proces van budget tot betaling en digitale berichtuitwisseling. Wij ontwikkelen onze oplossingen zelf, waardoor wij snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rijswijk 
Displaying 2020 vision.jpg
 

Bezoek website 20/20 vision Europe

Insinc

Insinc - een jong, ambitieus, uiterst professioneel inkoopadviesbureau - is gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopprocessen. Om zo voor onze opdrachtgevers substantiële besparingen te realiseren.

Bezoek website Insinc

Pro@ctifconsultancy

Pro@ctifconsultancy is een management consultancy bureau op het gebied van (ICT) inkoop, bedrijfsprocessen & interim management; is een onafhankelijk, professioneel adviesbureau voor zowel private als publieke organisaties; beperkt zich niet louter tot advisering, maar is heel bewust betrokken bij uw organisatie.

Bezoek website Pro@ctifconsultancy

Procurementadvies.nl

Procurementadvies levert professionele interim inkopers, inkoop consultants en supply chain consultants aan het bedrijfsleven en de overheid.

Bezoek website Procurementadvies.nl