De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Urenregistratie Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Urenregistratie Zeeland

Efactuurdirect

Onze missie is het beschikbaar stellen van een gebruiksvriendelijk en flexibel facturatie pakket voor elke ondernemer, tegen een lage prijs. Door de modulaire opbouw van de applicatie kunnen wij op maat functionaliteiten ontwikkelen, waardoor wij voor elke branche de geschikte partner zijn voor online facturatie.

Bezoek website Efactuurdirect

Yoobi

Met Yoobi beschikt u over een veelzijdige oplossing voor het registreren van uren, verlof, kilometers, relaties en verkopen. Uw informatie is via internet beschikbaar en u werkt deze bij met computer, tablet en smartphone. Wij richten Yoobi in naar uw wensen. Het uitbreiden van Yoobi is vlot geregeld, zo beschikt u snel over extra gebruikers of modules. Yoobi is ontwikkeld door e-dynamics B.V. Wij zijn een ICT dienstverlener en volledig gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van applicaties en grotere bedrijfskritieke systemen.

- Bedrijfomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Spijkenisse 

Bezoek website Yoobi

GB Business Solutions

GB Business Solutions is een succesvolle adviseur en implementatiepartner op het gebied van administratieve software. Als één van de belangrijkste implementatiepartners van het beursgenoteerde UNIT4 N.V. beschikt GB Business Solutions over een breed scala aan oplossingen voor het MKB.

Bezoek website GB Business Solutions

Infine Software B.V.

Infine Software ontwikkelt software voor de accountancy branche. Onze producten zijn gericht op het opstellen van financiële rapportages en de organisatie van accountants- en administratiekantoren.

Bezoek website Infine Software B.V.

Komdex Software Ontwikkeling BV

U wilt efficiënter, maar bovenal effectiever werken. Anno 2012 is inzicht in uw bedrijfsvoering noodzakelijker dan ooit en dit alles zonder verlies aan snelheid of flexibiliteit.

Bezoek website Komdex Software Ontwikkeling BV

Nedsoft

Nedsoft heeft de bescherming van de gegevens van haar klanten hoog in het vaandel staan. Wij dragen er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verstrekt altijd vertrouwelijk wordt behandeld en dat zo uw privacy blijft gewaarborgd. Hieronder volgt meer uitleg wat betreft de maatregelen die nemen om uw privacy te waarborgen.

Bezoek website Nedsoft

Otys Recruiting Technology

OTYS biedt een complete set oplossingen voor de recruitment industry waarbij de kandidaat centraal staat. Wij helpen onze klanten in te zien dat recruitment geen proces is maar een ervaring voor de kandidaat. In ieder stadium van deze ervaring staat kwaliteit centraal.

Bezoek website Otys Recruiting Technology

Unit 4 Agresso

Unit 4 Agresso heeft zich in de wereld van duizenden ondernemers verdiept, zodat we boekhoudpakketten kunnen ontwikkelen die niet gestuurd zijn vanuit de techniek, maar vanuit de praktijk. Het resultaat: snelle en betrouwbare boekhoudpakketten waar elke ondernemer zó mee aan de slag kan gaan.

Bezoek website Unit 4 Agresso

7x24

Een boekhoudpakket waar u bijna niets meer aan hoeft te doen. Inkomende en uitgaande facturen worden direct geboekt. Inkomende en uitgaande factuurbetalingen worden ook direct geboekt. U hoeft zelf alleen de kasboekingen te doen. U kunt ook instellen dat de btw automatisch wordt aangegeven. En aan het eind van het jaar vraagt u met 1 klik de jaarrekening in concept aan.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Heerenveen 
logo

Bezoek website 7x24

TimeTell

TimeTell is bijzonder gebruikersvriendelijke software voor tijdregistratie en urenregistratie.

Bezoek website TimeTell

Money Monk

MoneyMonk Compleet: Hét boekhoudprogramma speciaal voor ZZP'ers. Dé totaaloplossing met alle modules die jij als ZZP'er nodig hebt. Bespaar véél tijd en geld op je boekhouding en ervaar dat boekhouden écht niet moeilijk is. Hieronder geven we jou vast een korte impressie van de meest gebruikte modules van ons boekhoudprogramma.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlcoatie: Utrecht 

Bezoek website Money Monk

Exact

Exact is een wereldwijde koploper in business software in de cloud voor het MKB. Wij bouwen sterke zakelijke software. Al meer dan 30 jaar voor meer dan 200.000 bedrijven wereldwijd. Voor ondernemende Doeners die willen verbeteren , veranderen en groeien van hun product of bedrijf . Draai dromen in werkelijkheid met onze krachtige business software.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Delft 
Exact Online

Bezoek website Exact

Twinfield

Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer, Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Op dit moment worden er meer dan 180.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Online boekhouden via Twinfield richt zich op flexibel boekhouden voor zowel kleine- als grote organisaties.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Hoevelaken 

Bezoek website Twinfield

Urenregistratie Software Vergelijken

Urenregistratiesoftware-vergelijken.nl is een initiatief van ondernemers, voor ondernemers. Toen wij net begonnen met ondernemen werden wij, zoals ieder ondernemer, geconfronteerd met de noodzaak van het bijhouden van uren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Groningen 
SoftwareVergelijken.nu

 

Bezoek website Urenregistratie Software Vergelijken

Chimply B.V.

Wij van Chimply willen graag ZZP'ers helpen. Ons product is een tool waarmee moeiteloos de boekhouding gedaan kan worden. Hetzelfde geldt voor factureren, urenschrijven en nog veel meer. Hierdoor kunnen ZZP'ers goed zicht krijgen op hun geldzaken.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 

 

Bezoek website Chimply B.V.

RitAssist

RitAssist heeft ondertussen een breed scala slimme telematica oplossingen ontwikkeld waarmee haar klanten direct en aantoonbaar besparen op de kosten van het wagen- en machinepark en waarmee ze hun omzet kunnen verhogen. De kernwaarden van RitAssist zijn betrouwbaarheid en innovatie. Dagelijks vertrouwen grote internationale spelers op de professionaliteit en het moderne telematica platform van RitAssist.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Hattem 
Rittenregistratie | Kilometerregistratie | RitAssist®

Bezoek website RitAssist

Reddconnect

Reddconnect verhoogt de winstgevendheid van uw onderneming met minimaal 15%-20% (uit ervaring). Dit doen we voor handels- en verhuurondernemingen, installatiebedrijven, organisaties die keuringen/certificering uitvoeren en voor zakelijke dienstverleners. We realiseren deze efficiëntieverbetering door de inzet van de nieuwste technieken.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Oisterwijk 

Bezoek website Reddconnect