De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Bedrijfsnaam Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Bedrijfsnaam Zeeland

Deponeerjemerk.nl

Een handelsnaam of een bedrijfsnaam is de naam van je onderneming. Een merknaam is de naam van een product of van een dienst die door jouw onderneming wordt geleverd. Voor sommige ondernemingen zijn de handelsnaam en de merknaam gelijk aan elkaar, zeker voor veel dienstverlenende bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan KPN of Randstad.

Bezoek website Deponeerjemerk.nl

Hortis Legal

Hortis Legal (voorheen: Hortis Holland) is een juridisch adviesbureau op het gebied van intellectueel eigendomsrecht.

Bezoek website Hortis Legal

Jurimark

Twijfelt u of uw merkenportefeuille nog up to date is? Met de merkenscan kunnen wij in enkele dagen, voor een zeer gering bedrag, uw twijfel wegnemen.

Bezoek website Jurimark

Knijff

Wij hebben ons gespecialiseerd in het onderzoeken, registreren en verdedigen van uw merken in de Benelux en Europa. Dit doen wij al sinds 1989 met veel enthousiasme en professionaliteit voor MKB, (multi)-nationals en intermediairs.

Bezoek website Knijff

Lawton Brands

awton Brands verzorgt de registratie van uw merken, modellen en domeinnamen. Uw registratie is maatwerk. Strategische afwegingen en slimme keuzes moeten worden gemaakt om uw Intellectuele Eigendom zo optimaal mogelijk te beschermen. Uiteraard denken de adviseurs met u mee, en wordt u uitgebreid geadviseerd over de onderzochte mogelijkheden.

Bezoek website Lawton Brands

Merkenbureau Bakker & Verkuijl

Wij hebben jarenlange ervaring met merkregistratie en de obstakels die zich daarbij kunnen voordoen, waar ook ter wereld. Deze ervaring en onze drive om voor uw merk de beste bescherming te krijgen, maken net het verschil.

Bezoek website Merkenbureau Bakker & Verkuijl

Onel

Wij zijn hét ­­merkenbureau voor ondernemers. Op een heldere en persoonlijke manier onderzoeken, registreren en bewaken wij uw merken.

Bezoek website Onel

Rieke Consultancy

Rieke Consultancy adviseert en begeleidt bij alle notarieel juridische aspecten die met een bedrijf of organisatie te maken hebben.

Bezoek website Rieke Consultancy