De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Computers Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Computers Zeeland

Bouman KantoorTotaal

Bouman KantoorTotaal is uniek in zijn soort. De gemotiveerde en enthousiaste medewerkers maken dan ook het verschil. Dagelijks steken zij alle energie in het “ontzorgen van klanten”, zodat u zich kunt concentreren op uw core-business. Met recht zijn wij dan ook uw specialist op het gebied van kantoor.

Bezoek website Bouman KantoorTotaal

Computer Service Landerd

Computer Service Landerd (C.S.L.) is een computerbedrijf in Zeeland Gem. Landerd, dat zich bezig houdt met de verkoop van diverse computer -en kantoor gerelateerde producten. Hierbij kan gedacht worden aan desktop computers, printers of all-in-one`s. Niet alleen de benodigde apparatuur wordt verkocht, maar ook bijbehorende programmatuur.

Bezoek website Computer Service Landerd

Dixons

Met 170 filialen is Dixons de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van vrijetijdselektronica. Wij bieden keus uit een breed assortiment digitale foto- en videocamera's, MP3-spelers, PDA’s en navigatie, pc's en notebooks, spelcomputers, software en games en mobiele en draadloze telefoons. U kunt u bestelling ook online plaatsen en thuis afgeleverd krijgen.

Bezoek website Dixons

Hacktic Computer Products

Hacktic Computer Products BV hét one-stop-shoppig-adres binnen de computerbranche en levert zowel aan de particuliere klant als de zakelijke klant. Hacktic Computer Products biedt u de meest passende en kwaliteits oplossingen voor nu en de toekomst.

Bezoek website Hacktic Computer Products

J-ware ICT

J-ware ICT biedt passende ICT oplossingen voor ieder bedrijf. Bedrijven in de regio Zeeland en West Brabant maken gebruik van onze kennis en kunde voor het beheer van de servers en werkstations, implementatie van nieuwe ICT systemen en het uitwerken van ICT oplossing.

Bezoek website J-ware ICT

JéPé IT

Sinds 1999 houden wij ons bezig met de verkoop, reparatie en onderhoud van computers, netwerken, servers en verder alles wat daar enigszins aan gerelateerd is. We hebben geen winkel, maar op afspraak bent u van harte welkom.

Bezoek website JéPé IT

SES computers

Klein begonnen, snel gegroeid en inmiddels een grote en belangrijke speler in de computerbranche. Dit zijn ontwikkelingen geweest waar wij van SES Computers erg trots op zijn. Waar wij echter niet in zijn veranderd en bovendien ook niet willen, is de omgang met onze klanten: Een persoonlijke benadering, eerlijk en gedegen advies en de flexibele aanpak.

Bezoek website SES computers

van der Krieke Computers

van der Krieke Computers is een begrip op Schouwen-Duiveland. Dit betekent dat al meer dan 12 jaar wij het vertrouwen mogen ontvangen van consumenten, bedrijven, distributeurs en onze medewerkers. Uiteraard zijn we hier erg trots op en blijven wij streven naar topkwaliteit en service voor nu en in de toekomst.

Bezoek website van der Krieke Computers