De startpagina voor ondernemers van Zeeland

DGA's Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

DGA's Zeeland

DGA verzekeringen

DGA Verzekeringen is een volmachtbedrijf en heeft volmachten van AEGON, Nationale Nederlanden en Reaal Verzekeringen. Met deze volmachten kan DGA Verzekeringen zelf verzekeringen van deze maatschappijen accepteren, polissen afgeven, premies incasseren en schades behandelen.

Bezoek website DGA verzekeringen

Geluk Advies

Wij bieden u een volledig en onafhankelijk financieel advies, dat u in economisch moeilijke tijden kosten bespaart.

Bezoek website Geluk Advies

Jongbloed Fiscaal Juristen

Op de site van Jongbloed is interessante informatie te vinden voor de DGA.

Bezoek website Jongbloed Fiscaal Juristen

Pentrax

Pentrax is een financiële dienstverlener, speciaal voor het midden- en kleinbedrijf. Bij groei, uitbreiding, fusies en overnames, samenwerkingen, aanschaf onroerend goed tot en met een woonhuishypotheek voor de ondernemer privé: steeds gaat het om geld.

Bezoek website Pentrax

Rooyackers & Partners Pensioen Consultants

Rooyackers & Partners Pensioen Consultants richt zich in het bijzonder op het adviseren, communiceren en beheren van pensioenregelingen voor het bedrijfsleven. Daarnaast adviseren wij zelfstandig ondernemers en particulieren over pensioen en andere toekomstvoorzieningen.

Bezoek website Rooyackers & Partners Pensioen Consultants

Veldsink

Wij zijn een onafhankelijk assurantie- en financieel adviesbureau, met acht vestigingen verspreid over Noord-Brabant en Zeeland. Al meer dan 30 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor al uw financiële vraagstukken.

Bezoek website Veldsink

Schipper Groep

Schipper wil excelleren in kennis en vakkundigheid, inzet en creativiteit en dit omzetten in kwaliteit zoals door klanten beleefd op een persoonlijke en verantwoordelijke manier. Schipper richt zich op het mkb in Zuidwest-Nederland. Voor deze ondernemers zijn wij een professioneel klankbord. De vraagstukken van klanten zijn onze uitdaging. Wij leveren eenvoudig en overzichtelijk de beste oplossing, het is bij ons in vertrouwde handen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Goes 

Bezoek website Schipper Groep

De Consularis

Stichting De Consularis is in 2003 opgericht door een groep ondernemers en oud ondernemers. Uit eigen ervaring hadden zij ondervonden hoe eenzaam ondernemen kan zijn en hoe nuttig het is om periodiek met een goede zakelijke adviseur te klankborden. Door schade en schande hadden zij de bedoeling van een oud principe uit de scheepsvaart, namelijk “a one mans navigation is a fools navigation” ondervonden.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam 

 

Bezoek website De Consularis

MTH Accountants & Adviseurs

U kunt bij ons terecht voor: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen (wij zijn partner van Moore Stephens). Efficiënt in de uitvoering en creatief in de advisering.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Emmeloord 

Bezoek website MTH Accountants & Adviseurs