De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Website Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Website Zeeland

BrownFish

Een nieuwe website met SEO (= Zoekmachineoptimalisatie) is een goede keuze richting uw succes. Uw website is niet langer onzichtbaar in Google. Uw nieuwe website heeft met zoekoptimalisatie zelfs een topranking in Google en genereert grote bezoekersaantallen. Door het toevoegen van optimale Conversie aan uw nieuwe website met SEO levert deze succesvol online verkoop op. Daarnaast is een goede balans tussen SEO en Conversie essentieel voor het behalen van uw leads.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website BrownFish

Attain

We maken interactieve internet applicaties, oftewel een programma dat op het internet kan draaien. Of het nu gaat om een website met daarop e-commerce activiteiten of elk andere denkbare vorm van internet / intranet applicaties, wij kunnen het maken.

Bezoek website Attain

CeeBee IT

Wij verzorgen PC trainingen, klassikaal of privé, bouwen websites met gevarieerde, maar altijd up-to-date techniek. Wij kunnen u ondersteunen bij al uw huisstijl uitingen, van briefpapier tot PowerPoint model.

Bezoek website CeeBee IT

Double Media

Double Media is actief sinds mei 2006. Dagelijks zijn wij bezig met het onderhouden van onze eigen websites en het bedenken van nieuwe concepten. Tevens zijn wij op zoek naar websites waaraan wij een volledig nieuwe ‘drive’ kunnen geven.

Bezoek website Double Media

FrisBEE

App-ontwikkeling, webdesign, internetoplossingen en drukwerk ... al jaren is FrisBEE BV het toonaangevende bedrijf op deze gebieden. We opereren vanuit Vlissingen in Zeeland, maar hebben klanten door heel Nederland. Met onze expertise op het gebied van iPhone, iPad en Android apps behoren we bij de top van Nederland!

Bezoek website FrisBEE

Interact-IT

Interact-IT is een grafisch ontwerpbureau gevestigd in Hulst, Zeeuwsch-Vlaanderen. Met ruime ervaring binnen de grafische industrie weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw bedrijf te presenteren met een goede huisstijl.

Bezoek website Interact-IT

J-Ware Webdevelopment

J-ware Webdevelopment is de nieuwe afdeling van J-ware ICT en ontwikkelt vernieuwende multimedia. Een creatief proces waarbij rekening wordt gehouden met de doelstellingen en wensen van de klant. Natuurlijk realiseren wij het product met de nieuwste technieken.

Bezoek website J-Ware Webdevelopment

Men@Work

men@work is gespecialiseerd in reclame, marketing en internet. Met deze drie disciplines in huis is men@work in staat om totaaloplossingen te bieden voor al uw vragen. Of het nu gaat om een complete huisstijl, een resultaatgericht marketingadvies, een wervende campagne of een professionele website, men@work zorgt ervoor dat uw organisatie opvalt en de aandacht krijgt die het verdient!

Bezoek website Men@Work

Websites Nederland

Websites Nederland creëert en realiseert hoogwaardige websites en multimedia oplossingen. In drie stappen vertalen we (online) marketingvraagstukken middels strategiebepaling (concepting), creatie (design) en realisatie (technology) in rendabele oplossingen.

Bezoek website Websites Nederland

Pink Elephant

Pink Elephant is een internationale kennisleider op het gebied van bedrijfsinnovatie en bedrijfsverandering. Met advies- en IT dienstverlening haalt Pink Elephant het beste bij opdrachtgevers naar boven, door de kennis en creativiteit van mensen binnen deze organisaties te vertalen naar concrete resultaten.

- Middelgroot MKB bedrijf
- Locaties: s'Hertogenbosch, Naarden, Groningen, Deventer

Bezoek website Pink Elephant

3w Media

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren, inspireren en motiveren. 3w Media is gespecialiseerd in alle vormen van visuele communicatie. U kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialiteiten. Wij verzorgen namelijk meer dan alleen het ontwerpen en technisch realiseren van websites.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 
Displaying 3wmedia.jpg
 

Bezoek website 3w Media

iWink

iWink is een full service internetbureau. Dat betekent dat u voor strategie, realisatie, beheer en optimalisatie bij ons terecht kunt. Bekijk hieronder de stappen uit ons werkproces en doorloop het full service traject.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Groningen 

Bezoek website iWink

Ordina

Ordina is de grootste, onafhankelijke ICT-dienstverlener in de Benelux met ruim 2.900 medewerkers. Wij bedenken, bouwen en beheren ICT-toepassingen bij de overheid, in de financiële dienstverlening, de industrie en de zorg. Wij streven naar ICT die mensen écht verder helpt. ICT die er toe doet en die tot stand is gekomen zonder verspilling van middelen. Dat doen wij door samen met onze klanten duurzaam te innoveren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Nieuwegein 

Bezoek website Ordina

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau