De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Hypotheekadvies Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

Hypotheekadvies Zeeland

AKZ verzekeringen

De financieel adviseurs van AKZ Verzekeringen geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen, pensioenen, en kredieten. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Bezoek website AKZ verzekeringen

Horizon Financieel Advies

Horizon Financieel Advies is een financiële dienstverlener met veel kennis en ervaring. Uitstekende kwaliteit van het advies, een hoog niveau van serviceverlening, persoonlijk contact en goede internetmogelijkheden, dit alles tegen een scherpe prijs. Dit zijn in het kort de speerpunten binnen onze onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Almere 

Bezoek website Horizon Financieel Advies

De Hypotheekshop

De Hypotheekshop was al eerder uitgeroepen tot beste hypotheekadviesorganisatie, maar nu zijn we ook nog eens de grootste. Met 200 Hypotheekshops verspreid over heel Nederland, kunnen wij scherpe afspraken maken met banken en verzekeraars. Dit zorgt voor lage hypotheekrentes en goede voorwaarden.

Bezoek website De Hypotheekshop

Hypotheek Visie

Jaarlijks voorzien we tienduizenden klanten van een deskundig en betrouwbaar advies. We helpen hen met het kiezen van de juiste hypotheek, een goed verzekeringspakket en een passend pensioenplan. Voor een compleet financieel plan kunt u dus bij Hypotheek Visie terecht.

Bezoek website Hypotheek Visie

JT Financiële Diensten

JT Financiële Diensten is een onafhankelijk financieel advieskantoor op het gebied van verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning voor particulieren en bedrijven.

Bezoek website JT Financiële Diensten

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Pentrax

Pentrax Verzekeringen onderscheidt zich door uw bedrijf vanuit de risico’s te benaderen en niet vanuit de verzekeringsoplossingen. Door een systematische aanpak wordt een compleet beeld gemaakt van de risico’s welke uw bedrijf loopt. Wij brengen samen met u de risico’s in beeld en kwalificeren deze naar aard en hoogte.

Bezoek website Pentrax

Van Bruggen Adviesgroep

De Van Bruggen Adviesgroep is een groeiende keten van onafhankelijk hypotheekadviseurs in Nederland. Hoe dat komt? Omdat we maar in een ding geloven: de beste hypotheek, tegen de laagste maandlasten.

Bezoek website Van Bruggen Adviesgroep

Van Zanten Assurantiën B.V.

Wij zijn onafhankelijke adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten.Uw verzekeringen en financiële zaken vertrouwt u niet zomaar toe aan de eerste de beste. U wilt er uiteraard zeker van zijn dat u te maken heeft met een vakkundige en betrouwbare adviseur, Nu en in de toekomst.

Bezoek website Van Zanten Assurantiën B.V.

Witlox

Het is van belang dat u zich goed oriënteert op een hypotheek. Wij willen wij u daarbij helpen. Wij halen voor u de onderste steen boven om u het beste en meest complete hypotheekadvies te geven. Van een adviseur van Witlox hypotheken mag u dit verwachten.

Bezoek website Witlox

Zeeland Assurantien

Met het volledig onafhankelijk advies van Zeeland Assurantien en een keuze uit het beste aanbod van hypotheken krijgt u de hypotheek die helemaal bij u past. Wilt u persoonlijk advies voor een hypotheek, kom dan eens langs voor een vrijblijvend gesprek.

Bezoek website Zeeland Assurantien

’t Zeeuwse Hypotheek Huys

’t Zeeuwse Hypotheek Huys is een jong actief bedrijf. Wij zijn gevestigd in Yerseke, maar voor persoonlijk advies bezoeken wij onze cliënten in geheel Zuidwest Nederland. Als onafhankelijk adviseurs kunnen wij u spaar- en hypotheekvormen bieden van vele aanbieders in Nederland.

Bezoek website ’t Zeeuwse Hypotheek Huys

Rabobank

Financiële ruimte uit uw BV gebruiken voor de aanschaf van uw droomhuis of een verbouwing. U wist niet dat dit kon? Uw accountmanager Private Banking zoekt de beste optie voor u, zodat u optimaal kunt profiteren van de financiële voordelen. Natuurlijk wilt u als ondernemer ook privé profiteren van de financiële mogelijkheden van uw bedrijf.

-  Bedrijfsomvang: Groot
Hoofdlocatie: Utrecht

Bezoek website Rabobank

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr