De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Marketing Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Marketing Zeeland

BrownFish

Internet marketing is een lastig vakgebied, waar veel valkuilen op de loer liggen. Er spelen veel facetten mee die erg complex zijn. Bij BrownFish weten we exact wat we doen. We hebben de meest effectieve manier van Online Marketing ontwikkeld. Online Marketing (ook wel internet marketing genoemd) is essentieel voor het succes van uw nieuwe website. BrownFish haalt door doeltreffende internetmarketing rendementen van minimaal 700%.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Zwolle
BrownFish Online Marketing SEO en Conversie

Bezoek website BrownFish

Florad

Zo veelzijdig als Zeeland is, zo veelzijdig is ons werk. Soms voor 100.000 en meer toeristen en andere keren voor industriele bedrijven met niet meer dan 25 afnemers. Creatieve marketing, communicatie, multimedia met je neus bovenop het marktsegment.

Bezoek website Florad

Idiomorf Infographics

Idiomorf infographics is opgericht met als doel kennis beter over te brengen door tekeningen en animaties te gebruiken. Steeds vaker worden we geconfronteerd met nieuwe technologische ontwikkelingen, wetenschappelijke vragen en geografische veranderingen. Op de website staan voorbeelden van tekeningen en animaties hierover.

Bezoek website Idiomorf Infographics

Bureau Strak

Bureau Strak is een creatief marketingbureau, gevestigd in Hardenberg, met een focus op online. We zijn on-life. De perfecte combinatie tussen online en offline en we staan midden in het leven. We snappen wat merken moeten doen om zowel online als offline de doelgroep te raken. Dat vormt onze campagnes. Met die campagnes geven we merken ook een online gezicht. Bureau Strak is een digitaal marketingbureau. We ademen internet. We sturen op resultaat, maar altijd met een creatieve invalshoek. Zo krijgen onze opdrachtgevers altijd wat ze nodig hebben en vaak nog meer.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Hardenberg 
Displaying Strak.png
 

Bezoek website Bureau Strak

Junction Communication

Junction Communication is een klein en zeer ervaren adviesbureau uit Schouwen-Duiveland, dat flexibel en concurrerend actief is op het gebied van marketing en communicatie.

Bezoek website Junction Communication

Marketing Imperssion

Marketing Impression is een marketingadviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in het geven van advies over het effectief toepassen van marketing, bedoeld voor diverse organisaties uit verschillende branches.

Bezoek website Marketing Imperssion

Marketingbureau Mary Remijnse

Marketingbureau Mary Remijnse is opgericht op 1 april 1992. Mary Remijnse, eigenaar van het bedrijf, heeft ruim 12 jaar ervaring in de marketing. Sinds 2004 is de dienstverlening uitgebreid met webdesign en fotografie. Dit wordt verzorgd door Lennaert Renwarin.

Bezoek website Marketingbureau Mary Remijnse

MCOMM

Wij zijn in 1997 gestart onder de naam ITC marketing & communicatie, voornamelijk werkzaam in de toeristische sector. Inmiddels zijn wij een all-round marketing & communicatiebureau dat zich richt op het totale MKB, de overheid, semi-overheid en non-profit organisaties.

Bezoek website MCOMM

Men@Work

men@work is gespecialiseerd in reclame, marketing en internet. Met deze drie disciplines in huis is men@work in staat om totaaloplossingen te bieden voor al uw vragen. Of het nu gaat om een complete huisstijl, een resultaatgericht marketingadvies, een wervende campagne of een professionele website, men@work zorgt ervoor dat uw organisatie opvalt en de aandacht krijgt die het verdient!

Bezoek website Men@Work

Nedbase internetbureau

Nedbase bestaat uit een enthousiast team van adviseurs, webdevelopers en vormgevers. Door deze expertise onder een dak te verzamelen, zijn strategie, creativiteit, techniek en marketing perfect op elkaar afgestemd. Als full-service internetbureau houden wij ons bezig met websites, webshops, online marketingcampagnes, (mobiele) applicaties en intranet omgevingen.

Bezoek website Nedbase internetbureau

ontwerpexpert

Wij verzorgen uw complete marketing plaatje! Dit betekent dat u slechts 1 contactpersoon heeft voor al uw online en offline reclame. Van website tot briefpapier, 1 verantwoordelijke en 1 voordelige factuur.

Bezoek website ontwerpexpert

AdResults

Ons doel is om de beste resultaten uit de online marketing campagnes van onze klanten te halen. Alles draait om tevreden en enthousiaste klanten, want daar worden wij ook enthousiast van!

- Groningen
- Middelgroot

Bezoek website AdResults

Click

Met vallen en opstaan zijn we uitgegroeid tot allround online marketing bureau. Met een veelzijdig team van specialisten die voor u de diepte in gaan. Allemaal zijn we opgegroeid met internet. Toch maken we nog dagelijks mooie momenten van verwondering mee. Die delen we graag met u. Nooit klaar, nooit uitgeleerd. Die mentaliteit en gretigheid kenmerken onze online experts. U profiteert daarvan. Als bevlogen online kennisbedrijf weven we úw draden in het wereldwijde web.

 

- Heerenveen, Groningen & Amsterdam
- Groot

Bezoek website Click

3w Media

Een visuele boodschap met tekst beschikt over een grote kracht om mensen te informeren, inspireren en motiveren. 3w Media is gespecialiseerd in alle vormen van visuele communicatie. U kunt als ondernemer profiteren van ons uitgebreide netwerk van alle denkbare (creatieve) specialiteiten. Wij verzorgen namelijk meer dan alleen het ontwerpen en technisch realiseren van websites.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 
Displaying 3wmedia.jpg

Bezoek website 3w Media

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

SMID-IT Full Service Internet Bureau

Wij zijn een internetmarketing bureau met ambitie maar ook kennis op het complexe vakgebied van o.a. Leadgeneratie, online marketing strategie, optimalisatie van websites & webshops als ook internet marketing campagnes. Door de kennis op Bedrijfsvoering, Marketing & Sales en Techniek te combineren zijn wij een ideale partner voor veel bedrijven. Omdat wij continue bij blijven op het complexe gebied van internet marketing en technieken kunnen wij u optimaal ondersteunen.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Hoofdlocatie: Arnhem 
Afbeeldingsresultaat voor SMIDIT internet
 

Bezoek website SMID-IT Full Service Internet Bureau