De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Strategie en Visie Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Strategie en Visie Zeeland

De Wilde Zeeuw

De Wilde Zeeuw is een bureau voor visuele communicatie. Wij combineren creatieve, doelmatige vormgeving met de beste toon in tekstwerk; wij maken uw eigen deskundige visie zichtbaar of geven uw organisatie een frisse wind in de zeilen door een nieuwe communicatiestrategie.

Bezoek website De Wilde Zeeuw

Jong Ondernemen

Jong Ondernemen is hét platform voor educatie van ondernemerschap. Jong Ondernemen vindt dat je ondernemerschap niet alleen in theorie kunt leren maar vooral door het te DOEN. De stichting is een enthousiaste en ondernemende non-profit organisatie, waarbij een substantiële bijdrage nagestreefd wordt voor een betere economische toekomst van Nederland, die valt of staat met de mate van ondernemerschap van de jongeren van nu.

Bezoek website Jong Ondernemen

KAO communicatie

KAO communicatie bezit de capaciteit om al deze wensdromen om te zetten in realiteit. Dankzij de communicatiecirkel® overzien wij elk facet van het communicatie-werkveld. Interne en externe communicatie vormen daarbij twee kanten van dezelfde medaille.

Bezoek website KAO communicatie

SRP

SRP staat voor Strategie in Reclame en Promotie.

Bezoek website SRP

The Art of Management

Strategie–ontwikkeling en strategie–implementatie zijn geen eenmalige activiteiten. Zij zijn verankerd in de besturende processen van een organisatie. Op deze site wordt uitgebreid ingegaan op de werking van strategie.

Bezoek website The Art of Management

The WAT Group

In The WAT Group verenigen zich specialisten met een brede, internationale ervaring. Hun jarenlange samenwerking hebben zij bestendigd in een hechte, resultaatgerichte structuur.

Bezoek website The WAT Group

Visie & Strategie.nl

Strategie is kortgezegd de manier waarop middelen worden ingezet om doelen te bereiken. Deze doelen bepaal je door naar buiten te kijken en vooruit te kijken.

Bezoek website Visie & Strategie.nl

VisieCom

VisieCom is in 2009 opgericht door Tanno van Waarde. Met meer dan 12,5 jaar management ervaring op strategisch en commercieel niveau was het tijd voor eigen ondernemerschap. Vanuit de behoefte om andere organisaties te willen laten accelereren in hun communicatie en commerciele proces op een onderscheidende en doeltreffende manier.

Bezoek website VisieCom

Lodder Financials

Lodder Financials is een administratiekantoor en belastingadvieskantoor opgericht in 1998. Het bedrijf staat onder leiding van Paul Lodder. Iedere ondernemer heeft recht op een financieel manager. Wij willen dit graag voor u zijn. Een financieel manager zorgt voor tijdige en juiste cijfers en denkt mee met ondernemer. Een financieel manager komt niet achteraf met advies maar probeert vooruit te kijken en te adviseren om zodoende tezamen met de ondernemer beleid voor de toekomst te maken. De geschiedenis kunnen we niet meer veranderen, de toekomst wel.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Dirksland

Bezoek website Lodder Financials

Alfa Accountants & Adviseurs

Financiële dienstverlening is een speelveld dat continu verandert. Daarom vindt u bij Alfa ruim 750 specialisten in accountancy en bedrijfsadvies op 27 vestigingen in het land. Alfa heeft niet alleen oog voor de zakelijke kanten van het ondernemersbestaan, maar ook voor de menselijke kant. Dus waar uw bedrijf ook staat wij zijn overal dichtbij.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Wageningen 

Bezoek website Alfa Accountants & Adviseurs

accon avm

accon avm is de advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij ernaar ondernemen aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Anrhem 

Bezoek website accon avm

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

Claassen, Moolenbeek & Partners

Al onze partners delen ons enthousiasme voor ondernemerschap. Dat is wezenlijk iets anders dan het “managen” van een onderneming. Door onze eigen ontwikkelde methodieken sterken we uw organisatie. Als het gaat om investeringsbeslissingen, ontwikkelingsmogelijkheden en/of marktaanpak. (lees hier over op de site, menu items diensten of casussen).

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Eindhoven 

Bezoek website Claassen, Moolenbeek & Partners

HLB Den Hartog

Van uw accountant, fiscalist of (juridisch) adviseur mag u een praktijkgerichte en slagvaardige opstelling verwachten. Zelf werkt u toch niet anders? Wij zorgen voor een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw bedrijfseconomische en/of financiële vragen. Natuurlijk, controleren en rapporteren is onze basis. Maar we denken vanzelfsprekend mee over uw toekomst en die van uw onderneming. Wij zijn ondernemers, net als u.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam

Bezoek website HLB Den Hartog