De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Aansprakelijkheid Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Aansprakelijkheid Zeeland

Adriaanse van der Weel Advocaten

Hoever gaat uw verantwoordelijkheid? Is verantwoordelijk ook hetzelfde als aansprakelijk? Bent u als bestuurder persoonlijk aansprakelijk? De trend om de aansprakelijkheid van organisaties en hun individuele medewerkers langs juridische wegen af te dwingen lijkt door te zetten. Eens te meer geldt daarom dat goede juridische advisering vooraf schade kan voorkomen.

Bezoek website Adriaanse van der Weel Advocaten

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam

Bezoek website Nationale Nederlanden

Advocatenkantoor Maat

Uw advocaat is betrokken en goed bereikbaar. Waar mogelijk, zal getracht worden een probleem minnelijk op te lossen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan zal uw advocaat in een procedure voor uw belangen vechten.

Bezoek website Advocatenkantoor Maat

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen

nobus advocaten

Nobus Advocaten te Terneuzen (Zeeuws-Vlaanderen) is een kantoor met een no-nonsens-mentaliteit. Wij staan particulieren, bedrijven en instellingen bij. Wij adviseren en procederen binnen diverse rechtsgebieden. Korte lijnen en een praktische aanpak kenmerken onze wijze van werken.

Bezoek website nobus advocaten

Olie & De Jonge Advocaten

De omvang van het kantoor waarborgt dat op alle rechtsgebieden ervaren advocaten beschikbaar zijn. Op deze pagina kunt u per advocaat zien op welke rechtsgebieden hij of zij voornamelijk actief is.

Bezoek website Olie & De Jonge Advocaten

SBM Advocaten

Kwaliteit en daadkracht staan centraal in onze bedrijfsvoering. Kwaliteit, omdat wij diepgang in de materie een absolute noodzaak vinden. Daadkracht, omdat slagvaardig handelen leidt tot goede oplossingen en wij staan voor uw en onze zaak.

Bezoek website SBM Advocaten

Van Boven Advocaten

Van Boven advocaten richt zich op de juridische zakelijke dienstverlening. Voor alle gebruikelijke vragen waar (bestuurders van) bedrijven en instellingen mee te maken hebben, kan men bij Van Boven advocaten terecht. Hierbij kan worden gedacht aan vragen op het gebied van contracten, aansprakelijkheid, insolventie, vastgoed, arbeidsrecht, etc.

Bezoek website Van Boven Advocaten

Van der Groen Advocaten

Het is onze bedoeling in concernverband een sterke groei door te maken en in de loop van een aantal jaren uit te groeien tot een naar omvang en kwaliteit toonaangevende juridische dienstverlener. Ieder van ons zal daaraan op zijn manier bijdragen.

Bezoek website Van der Groen Advocaten

Van Leeuwen de Waard Advocaten

Het kantoor treedt op als huisadvocaat voor het midden- en kleinbedrijf in de meest brede zin van het woord. Onze juristen werken aan een persoonlijke band met de ondernemer. Hierdoor groeit inzicht in de bedrijfscultuur en de positie van de ondernemer en de verantwoordelijkheden binnen zijn of haar bedrijf. Hierdoor kunnen wij tijdig probleemsituaties signaleren en pro-aktief adviseren.

Bezoek website Van Leeuwen de Waard Advocaten

Wouters & Wouters Advocaten

Wouters & Wouters advocaten is advocatenkantoor dat gevestigd is in Middelburg (Zeeland). Aan het kantoor zijn meerdere advocaten verbonden met ieder hun eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij u op elk rechtsgebied op een deskundige wijze bijstaan.

Bezoek website Wouters & Wouters Advocaten

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

Reijt & Priem Financieel Advies

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website Reijt & Priem Financieel Advies

Verzekeruwbedrijf.nl

Als zelfverzekerde ZZP'er of MKB'er bent u trots op uw bedrijf. U werkt dan ook hard voor uw onderneming. Daarnaast beseft u dat een goede verzekering noodzakelijk is om tegenslagen op te vangen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Verzekeruwbedrijf.nl biedt u daarom een passende verzekering voor elk risico. U kunt uw verzekeringen snel en gemakkelijk online afsluiten en beheren. U houdt dan tijd over voor de zaken waar u zich liever mee bezig houdt. Zaken die voor u en uw onderneming elke dag weer van belang zijn. Verzekeruwbedrijf.nl is een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank of verzekeraar heeft stemrecht of aandelen in onze onderneming.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: ‘s- Hertogenbosch

Bezoek website Verzekeruwbedrijf.nl

Janssen & Janssen

Transparant, deskundig en effectief. Zo werkt Janssen & Janssen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. U heeft aan ons een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Wij vinden openheid naar onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd en overal inzicht in de voortgang van uw project.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Eindhoven, Roosendaal, Emmen, Goes, Nijmegen, Maastricht, Roermond

Bezoek website Janssen & Janssen

Meijling & Sarneel

Ondernemen zonder kennis over de mogelijke gevolgen van de keuze voor een bepaalde rechtsvorm kan vervelende consequenties hebben. Er moeten namelijk veel keuzes worden gemaakt en beslissingen worden genomen: de rechtsvorm, aansprakelijkheid, belastingtechnisch, wettelijke regels, enzovoort.

 - Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locaties: Kapelle, Heinkenszand

Bezoek website Meijling & Sarneel

Flos Dieleman Advocaten

Met een team van ervaren en gespecialiseerde advocaten en voorzien van een uitstekende secretariële ondersteuning biedt Flos Dieleman advocaten een degelijk pakket aan juridische diensten aan bedrijven, maatschappelijke ondernemingen en particulieren.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Middelburg

Bezoek website Flos Dieleman Advocaten

Bracke Legal

Wij zijn een online juridisch adviesbureau gespecialiseerd in het contractenrecht. Voor het laten opstellen en beoordelen van overeenkomsten en algemene voorwaarden bent u bij ons aan het juiste adres. Het is van groot belang afspraken met uw klanten vast te leggen in duidelijke contracten. Het doel van deze documenten is het verdelen van de risico's. Door hier vooraf duidelijke afspraken over te maken, bespaart u zichzelf veel tijd en geld.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Hoofddorp

 

Bezoek website Bracke Legal