De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Erfrecht Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Erfrecht Zeeland

GMW Advocaten

Professioneel bezien biedt GMW Advocaten een unieke mix van juridische specialismen onder één dak. Stuk voor stuk staan deze specialismen op een zeer hoog niveau. Onze advocaten vertalen de nieuwe ontwikkelingen in het vak in combinatie met hun praktijkervaringen in nieuwe, effectieve oplossingen.

Bezoek website GMW Advocaten

Haans Advocaten

Haans Advocaten beheerst alle voorkomende rechtsgebieden om uw juridisch traject te begeleiden of u te adviseren. De meeste advocaten van Haans Advocaten hebben een specialisatieopleiding gevolgd.

Bezoek website Haans Advocaten

Kernkamp Advocaat

Kernkamp Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam dat zich bezighoudt met juridische dienstverlening aan ondernemingen, ondernemers en particulieren.

Bezoek website Kernkamp Advocaat

Nijssen Advocatuur

Wij zijn een klein kantoor met sterke specialisaties in personen- en familierecht, erfrecht en vastgoed. Onze cliënten – particulieren en bedrijven – stappen gemakkelijk bij ons binnen, omdat ze weten dat ze oprechte aandacht krijgen in een voor hen moeilijke tijd.

Bezoek website Nijssen Advocatuur

Notariskantoor Hendrikse

Bij de notaris komt u niet iedere dag en juist daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. Wij kunnen u van dienst zijn met alle voorkomende werkzaamheden binnen het notariaat. Wanneer u na het bekijken van deze site vragen heeft, schroomt u dan niet om deze aan ons te stellen.

Bezoek website Notariskantoor Hendrikse

Flynth

Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Arnhem 

Bezoek website Flynth

Rieke Consultancy

Rieke Consultancy adviseert en begeleidt bij alle notarieel juridische aspecten die met een bedrijf of organisatie te maken hebben.

Bezoek website Rieke Consultancy

Sauer & Oonk

We beogen die dienstverlening te realiseren op een vriendelijke en laagdrempelige manier. Dat betekent gemakkelijke toegankelijkheid, een vrijblijvend gratis gesprek van een half uur, leesbare toelichtingen en goede bereikbaarheid waarbij we ons bedienen van de modernste apparatuur en communicatiemiddelen.

Bezoek website Sauer & Oonk

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen