De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Faillissementsrecht Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Faillissementsrecht Zeeland

Advocatenkantoor Den Hollander

Een scherp oog voor het belang van de cliënt, gecombineerd met gerichte aandacht voor uw zaak en een weloverwogen afstand als adviseur, vormen de wezenlijke elementen van de praktijkvoering.

Bezoek website Advocatenkantoor Den Hollander

Huisman Advocaten

Huisman Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor gevestigd in het hart van Goes in Zeeland. Onze advocaten hebben veel ervaring en staan regelmatig in de rechtszaal. Buiten de rechtszaal treden zij ook op als mediators in o.a. familiezaken en arbeidsgeschillen.

Bezoek website Huisman Advocaten

Justion Advocaten

Wij zetten onze brede expertise graag in om u optimaal te kunnen adviseren, om tot een adequate oplossing van uw geschil te komen en waar nodig te procederen.

Bezoek website Justion Advocaten

Kernkamp Advocaten

Kernkamp Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam dat zich bezighoudt met juridische dienstverlening aan ondernemingen, ondernemers en particulieren.

Bezoek website Kernkamp Advocaten

Kneppelhout & Korthals

Als ondernemer weet u of het goed gaat met uw onderneming of dat er iets niet helemaal in orde is. Soms zijn de problemen zelfs zo groot dat een faillissement onafwendbaar is. De ervaring leert dat veel faillissementen voorkomen hadden kunnen worden als in een vroeg stadium de juiste stappen waren gezet.

Bezoek website Kneppelhout & Korthals

Huis Advocaten

Huis Advocaten is het kwaliteitsnetwerk van 26 advocatenkantoren door heel het land. Onze advocaten zijn onder andere gespecialiseerd in ontslagrecht, faillissementsrecht en arbeidsrecht. Voor de kritische ondernemer en particulier die een doeltreffende en betrokken juridische oplossing verlangt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Alkmaar, Almere, Amsterdam, Assen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, s'-Hertogenbosch, Utrecht, Zwolle

Bezoek website Huis Advocaten

Ruysendaal advocaten kantoor

Failliet gaan. We lezen en horen er dagelijks over, maar wat houdt het eigenlijk in? Hoe ga je failliet? Wat zijn de gevolgen als het u overkomt? En wat te doen als uw leverancier of debiteur failliet gaat? Een faillissement is vaak een ingrijpende gebeurtenis die veel vragen en onzekerheden oproept.

Bezoek website Ruysendaal advocaten kantoor