De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Incasso Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Incasso Zeeland

Direct Incasso

Een onbetaalde factuur is bijzonder vervelend. Toch is het aantal kleine ondernemers en particulieren dat gebruik maakt van schuldsanering dit jaar tot nu toe met ruim eenderde toegenomen. Degelijk en slagvaardig debiteurenbeheer wordt dus met de dag belangrijker. Direct Incasso biedt u uitkomst wanneer u sneller over uw geld wilt beschikken zonder de controle te verliezen.

Bezoek website Direct Incasso

Hellemooij

Hellemooij incasseert uw vorderingen op basis van No Cure - No Pay.Daaraan zijn wel enkele spelregels verbonden. Die spelregels zijn in uw eigen belang.

Bezoek website Hellemooij

Incassobureau Inschakelen

Alle incassobureaus in onze incasso coöperatie zijn gespecialiseerd in de incasso van openstaande vorderingen namens UW bedrijf, dit levert u direct veel voordeel en besparingen op.

Bezoek website Incassobureau Inschakelen

Incassoregister.nl

Incassoregister.nl is het meest effectieve online incassobureau. Onze gedachte is dat u alles zelf in de hand houdt. Op deze manier is het incasseren van debiteuren het effectiefst, snelst en voordeligst. Wat wij doen is u begeleiden bij dit proces. Zo maken wij de dagvaardingen voor u op en houden het proces middels deze site in de gaten.

Bezoek website Incassoregister.nl

JBS Debiteur & Incasso

JBS Consultants is gespecialiseerd in incasso en debiteurenbeheer volgens een maatwerkconcept. Incasso en debiteurenbeheer vraagt een \"up tot date\" behandeling en geen statisch administratieve aanpak.

Bezoek website JBS Debiteur & Incasso

Krib incasso

Kribincasso is effectief in het opsporen van debiteuren en het incasseren van uw openstaande facturen. Voor het terugvorderen van een achterstallige betalingen bij uw debiteuren biedt ons incassobureau verschillende incasso producten.

Bezoek website Krib incasso

Nationaal Incasso Bureau B.V.

Nationaal Incasso Bureau biedt u een uitgebreid pallet diensten aan. We bekijken samen met u welke diensten voor uw situatie van toepassing zijn en die worden vervolgens op maat aangeboden.

Bezoek website Nationaal Incasso Bureau B.V.

Groenewegen & Partners Gerechtsdeurwaarders

Groenewegen en Partners zorgt voor beter betalende klanten. Snel, professioneel en met respect voor uw klantrelatie. Onze professionele incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders zorgen er, samen met u, voor dat u bij debiteuren met een achterstand meteen een voorsprong neemt. En dus niet achter de feiten aanloopt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht
Groenewegen logo
 

Bezoek website Groenewegen & Partners Gerechtsdeurwaarders

Janssen & Janssen

Transparant, deskundig en effectief. Zo werkt Janssen & Janssen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. U heeft aan ons een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Wij vinden openheid naar onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd en overal inzicht in de voortgang van uw project.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Eindhoven, Roosendaal, Emmen, Goes, Nijmegen, Maastricht, Roermond

Bezoek website Janssen & Janssen

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS

Centraal Invorderings Bureau

Het CIB hanteert verscheidene methodes om in contact te komen met wanbetalers. Door intensieve, maar gepaste communicatie met een wanbetaler weten wij onze relaties te verrassen met hoge incassoscores. Het CIB heeft een eigen effectieve methodiek ontwikkeld voor het innen van uw onbetaalde nota’s. Wij hebben de hoofdlijnen van dit traject voor u op een rijtje gezet.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Rotterdam 

Bezoek website Centraal Invorderings Bureau