De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Intellectueel Eigendomsrecht Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Intellectueel Eigendomsrecht Zeeland

Arnold+Siedsma

Arnold + Siedsma is specialist in juridische bescherming van uw intellectuele eigendomsrechten. Van het vastleggen van octrooien tot en met de registratie en bescherming van merken, modellen en andere rechten.

Bezoek website Arnold+Siedsma

Blenheim Advocaten

Blenheim is een advocatenkantoor in Amsterdam dat gespecialiseerd is in handelsrecht en vennootschapsrecht. De advocaten van Blenheim verlenen een breed scala aan juridische diensten.

Bezoek website Blenheim Advocaten

Hortis Legal

Merken (altijd en overal), octrooien (alle uitvindingen), auteursrecht (foto, tekst of tekening), modellen (de stoel) en kwekersrechten (planten); u kunt er niet langer omheen.

Bezoek website Hortis Legal

Intellectueel Eigendom Advocaten

Intellectueel Eigendom Advocaten is opgericht in 2004 en hét gespecialiseerde advocatenkantoor op het gebied van het intellectueel eigendomsrecht. Intellectueel Eigendom Advocaten staat bovenal voor kwaliteit. Onze communicatielijnen zijn kort, zodat we persoonlijk contact houden met onze cliënten.

Bezoek website Intellectueel Eigendom Advocaten

Knijff Merkenadviseur

Het vooruitstrevende merkenbureau voor Intellectueel Eigendomsrecht, gespecialiseerd in het onderzoeken, registreren en verdedigen van uw merken in de Benelux, Europa en de rest van de wereld.

Bezoek website Knijff Merkenadviseur

Merkenwinkel

De goedkoopste online merkregistratie van de Benelux! Hier kunt u uw merken eenvoudig online en tegen het allerlaagste tarief registreren en laten bewaken.

Bezoek website Merkenwinkel

Solv Merkenrecht

Een advocaat moet uitstekende juridische kennis hebben. Natuurlijk. Maar als hij die kennis niet kan toepassen, is hij nergens. Een advocaat levert pas toegevoegde waarde als hij zijn klant en diens markt goed kent.

Bezoek website Solv Merkenrecht

Van Eeckhoutte Advocatuur

Van Eeckhoutte Advocaten staat voor Adviseren Procederen Contracteren. Van Eeckhoutte is een succesvol, creatief advocatenkantoor, gespecialiseerd in ICT- Internetrecht, Intellectuele Rechten en Corporate zaken.

Bezoek website Van Eeckhoutte Advocatuur

Janssen & Janssen

Transparant, deskundig en effectief. Zo werkt Janssen & Janssen, op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. U heeft aan ons een ervaren partner in creditmanagement, incasso en juridisch advies. Wij vinden openheid naar onze opdrachtgevers erg belangrijk. Daarom heeft u bij ons altijd en overal inzicht in de voortgang van uw project.

- Bedrijfsomvang: Groot
- Locaties: Eindhoven, Roosendaal, Emmen, Goes, Nijmegen, Maastricht, Roermond

Bezoek website Janssen & Janssen

Huis Advocaten

Huis Advocaten is het kwaliteitsnetwerk van 26 advocatenkantoren door heel het land. Onze advocaten zijn onder andere gespecialiseerd in ontslagrecht, faillissementsrecht en arbeidsrecht. Voor de kritische ondernemer en particulier die een doeltreffende en betrokken juridische oplossing verlangt.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Alkmaar, Almere, Amsterdam, Assen, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Goes, Groningen, Haarlem, leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, s'-Hertogenbosch, Utrecht, Zwolle

Bezoek website Huis Advocaten

Boogaard Advocaten

Boogaardadvocaten is één van de grotere advocatenkantoren in Zeeland. Het kantoor is gevestigd in Middelburg. Een enthousiast team van advocaten en ondersteunende medewerkers streeft naar kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Middelburg

Bezoek website Boogaard Advocaten

B&P Performance Group

B&P Performance Group biedt het totaalpakket voor een succesvolle onderneming. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de reguliere accountantsdiensten, maar B&P gaat veel verder dan dat. U kunt vertrouwen op een breed scala aan diensten, specialisten en producten. Dankzij onze innovatieve oplossingen beschikt u altijd en overal over actuele managementinformatie, financiële en operationele data en HR-informatie. Maar daar blijft het niet bij. Onze adviseurs kunnen u helpen met de interpretatie van deze gegevens, zodat u uw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Assen, Arnhem, Capelle, Ede, Scherpenzeel 

Bezoek website B&P Performance Group