De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Juristen Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Juristen Zeeland

Adriaanse van der Weel Advocaten

Nederland is een land van regels. Als ondernemer hebt u daar vaak last van, maar soms ook profijt. Het is voor u een hele opgave om binnen het kader van de regels een maximaal resultaat te behalen. Een goede juridische ondersteuning zal uw rendement verhogen, u wapenen tegen tegenvallers in de toekomst en behoeden voor onverantwoorde risico’s.

Bezoek website Adriaanse van der Weel Advocaten

Flos Dieleman Advocaten

Met een team van ervaren en gespecialiseerde advocaten en voorzien van een uitstekende secretariële ondersteuning biedt Flos Dieleman advocaten een degelijk pakket aan juridische diensten aan bedrijven, maatschappelijke ondernemingen en particulieren.

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Middelburg

 

Bezoek website Flos Dieleman Advocaten

Köller Advocatenkantoor

Köller Advocatenkantoor is gesitueerd in het monumentale centrum van Middelburg. Vanuit een modern ingericht kantoor, slechts één minuut verwijderd van de Middelburgse Rechtbank, legt Köller Advocatenkantoor zich toe op familierecht, jeugdrecht, strafrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Bezoek website Köller Advocatenkantoor

Moeliker & Platteeuw Advocaten

Moeliker & Platteeuw Advocaten beschikt over een netwerk van andere specialisten zoals accountants, notarissen en organisatieadviseurs, die zonodig kunnen worden ingeschakeld om een zo goed mogelijke dienstverlening te garanderen.

Bezoek website Moeliker & Platteeuw Advocaten

Olie & De Jonge advocaten

De omvang van het kantoor waarborgt dat op alle rechtsgebieden ervaren advocaten beschikbaar zijn. Op deze pagina kunt u per advocaat zien op welke rechtsgebieden hij of zij voornamelijk actief is.

Bezoek website Olie & De Jonge advocaten

Van den Doel, Koole & Van der Want Advocaten

Van den Doel, Koole & Van der Want Advocaten is zowel gevestigd op Walcheren als op Schouwen-Duiveland. Door deze geografische spreiding hebben we een uitgebreid netwerk in de regio en veel kennis van de regionale markten. U bent verzekerd van deskundigheid!

Bezoek website Van den Doel, Koole & Van der Want Advocaten

Van Leeuwen & De Waard advocaten

De Rechter Advocaten voert in Zeeuws-Vlaanderen een regionale praktijk met een breed scala aan rechtsgebieden, gericht op ondernemers, instanties en particulieren.

Bezoek website Van Leeuwen & De Waard advocaten

Nysingh Advocaten-Notarissen

Nysingh biedt notariële en advocatuurlijke oplossingen voor overheden, bedrijven en instellingen. En omdat juridische vraagstukken zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de ruim 90 verschillende specialisten hecht samen. Met gebundelde expertise en een branchegerichte focus adviseren wij onder andere sectoren als de overheid, de zorg, food & agri, het onderwijs en familiebedrijven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Apeldoorn, Arnhem, Zwolle

Bezoek website Nysingh Advocaten-Notarissen

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS