De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Notarissen Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Notarissen Zeeland

Beijsens & Zonnevylle

Notariskantoor Beijsens & Zonnevylle levert alle notariële diensten op het gebied van onroerende zaken, agrarisch recht, ondernemingsrecht, het personen- en familierecht, verenigingen en stichtingen en overige notariële terreinen. Een aantal medewerkers hebben zich gespecialiseerd in estate-planning.

Bezoek website Beijsens & Zonnevylle

De Notariswinkel

Bent u een startende ondernemer, dan kunt u bij de Notariswinkel terecht voor advies over de vorm waarin u uw onderneming kunt drijven. Belangrijk voor het maken van een goede keuze is met name hoe u kunt voorkomen dat u onnodige risico´s loopt en welke vorm voor u de meest gunstige fiscale gevolgen heeft.

Bezoek website De Notariswinkel

Knook & Schot Notarissen

Wij staan graag voor je klaar met informatie en advies op meerdere momenten in jouw leven. Wij ondersteunen je bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van jouw zaken.

Bezoek website Knook & Schot Notarissen

Notaris Herwig

Notaris Herwig is sinds 1989 gevestigd in Vlissingen. Naast alle gebruikelijke notariële diensten zijn wij tevens gespecialiseerd in scheidingsbemiddeling.

Bezoek website Notaris Herwig

Notariskantoor Hendrikse

Bij de notaris komt u niet iedere dag en juist daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren. Wij kunnen u van dienst zijn met alle voorkomende werkzaamheden binnen het notariaat. Wanneer u na het bekijken van deze site vragen heeft, schroomt u dan niet om deze aan ons te stellen.

Bezoek website Notariskantoor Hendrikse

Meijling & Sarneel

Ondernemen zonder kennis over de mogelijke gevolgen van de keuze voor een bepaalde rechtsvorm kan vervelende consequenties hebben. Er moeten namelijk veel keuzes worden gemaakt en beslissingen worden genomen: de rechtsvorm, aansprakelijkheid, belastingtechnisch, wettelijke regels, enzovoort.

 - Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locaties: Kapelle, Heinkenszand

 

Bezoek website Meijling & Sarneel

Sauer & Oonk

We beogen die dienstverlening te realiseren op een vriendelijke en laagdrempelige manier. Dat betekent gemakkelijke toegankelijkheid, een vrijblijvend gratis gesprek van een half uur, leesbare toelichtingen en goede bereikbaarheid waarbij we ons bedienen van de modernste apparatuur en communicatiemiddelen.

Bezoek website Sauer & Oonk

Netwerk Notarissen

Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Baarn 

 

Bezoek website Netwerk Notarissen