De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Rechtshulp Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Rechtshulp Zeeland

Adriaanse van der Weel Advocaten

Nederland is een land van regels. Als ondernemer hebt u daar vaak last van, maar soms ook profijt. Het is voor u een hele opgave om binnen het kader van de regels een maximaal resultaat te behalen. Een goede juridische ondersteuning zal uw rendement verhogen, u wapenen tegen tegenvallers in de toekomst en behoeden voor onverantwoorde risico’s.

Bezoek website Adriaanse van der Weel Advocaten

Advocatenkantoor Brosius

Advocatenkantoor Brosius is naast de Algemene Rechtspraktijk, gespecialiseerd in Arbeidsrecht en Sociaal Zekerheidsrecht. Het kantoor is laagdrempelig, hetgeen mede tot uitdrukking wordt gebracht door een gratis inloopspreekuur.

Bezoek website Advocatenkantoor Brosius

Don Risicobeheer

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website Don Risicobeheer

Hellemooij

Het accent van onze kernactiviteiten is inmiddels verschoven naar zakelijke dienstverlening, maar de bedrijfsfilosofie is (echter) hetzelfde gebleven: duidelijkheid scheppen voor de cliënt. Wij willen in de eerste plaats diensten van hoge kwaliteit bieden.

Bezoek website Hellemooij

Het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket is er voor iedereen met een juridische vraag. Onze informatie en ons advies zijn gratis. Als u verdere hulp van een advocaat nodig heeft – en u heeft recht op gesubsidieerde rechtsbijstand – vergoedt de overheid het grootste deel van de kosten. U betaalt dan zelf een eigen bijdrage.

Bezoek website Het Juridisch Loket

Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand heeft toezicht op en draagt zorg voor de organisatie van de verlening van gesubsidieerde rechtsbijstand door met name het Juridisch Loket, mediators en advocaten. Dat betekent dat mensen die een advocaat of mediator niet kunnen betalen subsidie kunnen krijgen van de Raad voor Rechtsbijstand.

Bezoek website Raad voor Rechtsbijstand

Recht & Raad Juristen

RECHT & RAAD is een samenwerkingsverband van ervaren bedrijfsjuristen, gespecialiseerd in rechtshulpverlening aan ondernemers in het Midden en Kleinbedrijf. De juristen van RECHT & RAAD houden zich bezig met alle juridische-kwesties die ondernemers tegen kunnen komen, met name op het gebied van huurrecht, arbeidsrecht, merkenrecht, contractenrecht, ondernemingsvormen, incasso's, wanprestaties en gerechtelijke procedures.

Bezoek website Recht & Raad Juristen

Wouters & Wouters advocaten

Wouters & Wouters advocaten is advocatenkantoor dat gevestigd is in Middelburg (Zeeland). Aan het kantoor zijn meerdere advocaten verbonden met ieder hun eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij u op elk rechtsgebied op een deskundige wijze bijstaan.

Bezoek website Wouters & Wouters advocaten