De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Arbeidsomgeving Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsomgeving Zeeland

Arbomanager

ARBOMANAGER is een klantgerichte organisatie op het gebied van verzuimbegeleiding, re-integratie en arbeidsomstandigheden. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke, flexibele en kwalitatieve aanpak. Korte lijnen en een directe communicatie geven duidelijkheid naar alle verantwoordelijke partijen.

Bezoek website Arbomanager

CalaSafe

Uw bedrijf wil risico's rondom de arbeidsomgeving zoveel mogelijk beperken en kosten als gevolg van verzuim en schade voorkomen of expertise in huis halen bij uitvoering van de zorgplicht en de Arbowet.

Bezoek website CalaSafe

Het Voorhof Advocatenkantoor

Waarden die Alexander hoog in het vaandel heeft staan, zijn loyaliteit, integriteit en betrouwbaarheid. Zijn focus is altijd gericht op het beste resultaat voor zijn cliënt. Dit is slechts te bereiken door hard werken en een efficiënte en intelligente aanpak. Dit maakt Advocatenkantoor Het Voorhof dan ook tot een uitstekende zakenpartner!

Bezoek website Het Voorhof Advocatenkantoor

HR praktijk

De naam zegt het al, HRpraktijk.nl is uw online rechterhand voor de praktijk. Een website die u niet alleen up-to-date houdt met nieuws, opinies en achtergronden, maar vooral uw dagelijkse werk een stuk makkelijker maakt. Dankzij snelle zoekopties die u verlossen van eindeloos gezoek en geblader in papieren documentatie.

Bezoek website HR praktijk

Praktijk van Dijen

U vindt hier informatie over de verschillende therapieen en mogelijkheden die wij kunnen bieden. Omdat in onze praktijk verschillende disciplines intensief met elkaar samenwerken kunt u verzekerd zijn van de juiste behandeling.

Bezoek website Praktijk van Dijen

Risico Inventarisatie & Evaluatie

Iedere ondernemer loopt risico's. Op onze site kunt u per branche lijst met alle risico’s in uw bedrijf vinden. Tevens hebben wij een PLAN voor het oplossen van deze risico's voor uw personeel en bedrijf.

Bezoek website Risico Inventarisatie & Evaluatie

RSI-vereniging

De RSI-vereniging heeft geen commerciële doeleinden. Dankzij de bijdrage van adverteerders wordt het mogelijk de website op professionele wijze te continueren waarmee de belangen van de RSI-patiënt worden ondersteund.

Bezoek website RSI-vereniging

ZO Zeeland Outplacement

Op het moment dat een werkgever en werknemer wegens reorganisatie, inkrimping, fusie of andere redenen afscheid van elkaar gaan nemen kan outplacement uitkomst bieden.

Bezoek website ZO Zeeland Outplacement

vhp ergonomie

vhp ergonomie is één van de weinige specialistische ergonomie adviesbureaus in Nederland die de hele breedte van het vakgebied ergonomie aanbiedt. Onze missie is: uw bedrijf en uw mensen tot topprestaties te brengen. Wij bereiken dit door de menselijke capaciteiten, het werk en de werkomstandigheden optimaal op elkaar af te stemmen.

Bezoek website vhp ergonomie

Visser & Visser

Visser is een jong, middelgroot kantoor met tien vestigingen en meer dan 200 medewerkers. Op ons kantoor heerst een open sfeer waarbij professionaliteit en collegialiteit hand in hand gaan. Onze mensen staan achter én naast de ondernemer, stellen zich positief kritisch op en tonen deskundigheid in ieder advies. Wij ondernemen met de ondernemer, om een maximaal rendement uit de samenwerking te halen.

- Bedrijfomvang: Middelgroot
- Locaties: Barendrecht
Afbeeldingsresultaat voor visser & visser

Bezoek website Visser & Visser

WEA Deltaland

WEA Deltaland gelooft dat Accountancy-dienstverlening van nog meer waarde kan zijn als gebruik gemaakt wordt van automatisering van bedrijfsprocessen. Standaard werk, zoals het inboeken van boekstukken en het maken van jaarrekeningen en aangiften, kan uitstekend geautomatiseerd worden. Dit brengt gemak, lage kosten en ruimte voor advies vanuit een actuele en betrouwbare administratie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Oud-Beijerland
WEA Accountants en Adviseurs

Bezoek website WEA Deltaland