De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Opleidingen Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Opleidingen Zeeland

Colleges Op Maat

Colleges op Maat organiseert cursussen op het gebied van accountancy & fiscaliteit en is inmiddels een gewaardeerde organisatie bij vele accountants en fiscalisten in met name Zeeland en Brabant.

Bezoek website Colleges Op Maat

IDP- opleidingen

Het IPD is een gerenommeerd landelijk opleidingsinstituut. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen een passende opleiding aan te bieden. Daarom verzorgen wij diverse opleidingen op verschillende niveaus. Cursisten volgen bij ons mondeling onderwijs, gegeven door hooggekwalificeerde docenten. Al onze opleidingen sluiten aan op de examens van de erkende examenbureaus.

Bezoek website IDP- opleidingen

JOORs

JOORs staat midden in de onderneming en denkt mee met de ondernemer op het gebied van personeel & organisatie. Dit doen wij door de behoeften van een bedrijf te signaleren, te inventariseren om ze vervolgens te implementeren.

Bezoek website JOORs

Learn it trainingen

De vorm van de trainingen is interactief, waarbij theorie wordt afgewisseld met opdrachten, oefeningen, casusbesprekingen, rollenspelen etc., zodat de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. In de trainingen is ruimte en aandacht voor persoonlijke inbreng van de deelnemers, waardoor de lesstof kan worden gelinkt aan de dagelijkse (werk-) situatie van de deelnemers.

Bezoek website Learn it trainingen

NHI Opleidingen

Het nieuwe curssusseizoen staat weer voor de deur en in september gaan de diverse trainingen die NHI u kan bieden weer van start. Een heel jaar is hard gewerkt aan vernieuwing van het cursusaanbod. Bij NHI kunt u terecht voor Computertrainingen, Kantoor & secretariële opleidingen, Management & sociale vaardigheden, Technische trainingen en Administratieve & commerciële opleidingen.

Bezoek website NHI Opleidingen

Savoir Vivre

Aan de Nieuwe Haven te Middelburg is Savoir Vivre gevestigd, dat zich met name richt op het organiseren van evenementen en/of activiteiten met een educatief karakter voor particulieren, bedrijven en instellingen. Het begrip “Savoir Vivre” (Levenskunst) willen wij graag overbrengen aan iedereen die, behalve gezelligheid en kwaliteit, tegelijkertijd ook spelenderwijs meer van het goede leven wil leren genieten en beleven.

Bezoek website Savoir Vivre

Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie. Studenten kunnen kiezen uit een breed scala van opleidingen. Ons onderwijs is erop gericht om het beste in mensen naar boven te halen.

Bezoek website Scalda

SMZ IT-opleidingen

SMZ IT-opleidingen verzorgt computertrainingen om kennis en vaardigheden uit te breiden of om organisaties kennis te laten maken met de nieuwste versies van pakketten die op de markt zijn verschenen.

Bezoek website SMZ IT-opleidingen

Sovar

Wilt u uw eigen vergadering eens op een unieke manier invulling geven? Dan bieden wij u, ook voor scholing, brainstormsessies of trainingen, onze bijzondere locatie in Zeeland aan, waar rust en ruimte nog werkelijkheid is!

Bezoek website Sovar

Barendregt Compliance

Logistieke dienstverleners en importeurs hebben in toenemende mate te maken met wet- en regelgeving bij het importeren van goederen op de Europese markt. Barendregt Compliance heeft als doelstelling deze bedrijven ondersteuning te bieden bij het voldoen aan deze regelgeving.

Bezoek website Barendregt Compliance

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl