De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Pensioen Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

 

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

 

U bent hier

Pensioen Zeeland

ABP

ABP is het bedrijfstakpensioenfonds voor werkgevers en werknemers van overheid en onderwijs. Onze 2,6 miljoen klanten kunnen rekenen op een pakket voor inkomenszekerheid: bij pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Bezoek website ABP

ABN Amro Pensioenfonds

Het ABN AMRO Pensioenfonds is een onafhankelijke stichting die de pensioenregelingen van de ABN AMRO Bank N.V. en andere bij het ABN AMRO Pensioenfonds aangesloten ondernemingen uitvoert. Het streven van het Pensioenfonds is erop gericht de deelnemers een goed pensioen te leveren, conform de bepalingen van de pensioenregelingen.

Bezoek website ABN Amro Pensioenfonds

De Ridder Groep

De Ridder Groep is een onafhankelijk intermediair op het gebied van schade-, levens- en pensioenverzekeringen en hypotheken. Ons kantoor heeft als doelstelling door middel van een persoonlijke aanpak uw risico’s en situatie in kaart te brengen en aan de hand daarvan te bemiddelen en adviseren in producten die bij u passen.

Bezoek website De Ridder Groep

Don Risicobeheer

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren.

Bezoek website Don Risicobeheer

Dow Pensioenfonds

Dow Pensioenfonds is ervoor verantwoordelijk dat medewerkers van Dow, oud-medewerkers en uitkeringsgerechtigden het pensioen krijgen waar ze recht op hebben.

Bezoek website Dow Pensioenfonds

Hypotheek Visie

Jaarlijks voorzien we tienduizenden klanten van een deskundig en betrouwbaar advies. We helpen hen met het kiezen van de juiste hypotheek, een goed verzekeringspakket en een passend pensioenplan. Voor een compleet financieel plan kunt u dus bij Hypotheek Visie terecht.

Bezoek website Hypotheek Visie

Pensioen Slagers

Als werknemer, gepensioneerde, werkgever of bestuurder vindt u hier alles wat u weten wilt over uw pensioenregeling vanaf 1 januari 2007 en het pensioenfonds.

Bezoek website Pensioen Slagers

Pensioenfonds Poseidon

Bij ons pensioenfonds bouwt u pensioen op over het deel van uw salaris dat uitgaat boven het maximum jaarsalaris van uw bedrijfstakpensioenfonds.

Bezoek website Pensioenfonds Poseidon

Stichting Nedlloyd Pensioenfonds

Het Nedlloyd Pensioenfonds heeft tot doel het uitvoeren van de door werknemers (deelnemers) en aangesloten werkgevers overeengekomen pensioenovereenkomst en het (doen) uitkeren van pensioenen aan gepensioneerden en hun nabestaanden en overige belanghebbenden tegen een voor de aangesloten werkgevers en werknemers stabiele en concurrerende premie.

Bezoek website Stichting Nedlloyd Pensioenfonds

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

WEKA Financieel

Weka Financieel is het kenniscentrum voor financieel managers, controllers & hoofden administratie.

Bezoek website WEKA Financieel

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

VvAA Groep B.V.

VvAA is een organisatie met hart voor haar leden. Een ledenorganisatie en dienstverlener die opereert in het hart van de gezondheidszorg, in dienst van ruim 110.000 medici, paramedici, studenten en zorginstellingen. VvAA biedt onder andere fiscaal en juridisch advies, verzekeringen, bancaire diensten, rechtsbijstand, financiële planning, praktijkfinanciering, opleidingen, speciale reizen en ‘Arts en Auto’, het maandelijkse magazine.

Bezoek website VvAA Groep B.V.

Reijt & Priem Financieel Advies

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website Reijt & Priem Financieel Advies

MTH Accountants & Adviseurs

U kunt bij ons terecht voor: financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance, recovery en internationaal zakendoen (wij zijn partner van Moore Stephens). Efficiënt in de uitvoering en creatief in de advisering.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Emmeloord 

Bezoek website MTH Accountants & Adviseurs

HLB Den Hartog

Van uw accountant, fiscalist of (juridisch) adviseur mag u een praktijkgerichte en slagvaardige opstelling verwachten. Zelf werkt u toch niet anders? Wij zorgen voor een vlotte, adequate en persoonlijke afhandeling van uw bedrijfseconomische en/of financiële vragen. Natuurlijk, controleren en rapporteren is onze basis. Maar we denken vanzelfsprekend mee over uw toekomst en die van uw onderneming. Wij zijn ondernemers, net als u.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam

Bezoek website HLB Den Hartog