De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Werving en Selectie Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Werving en Selectie Zeeland

Accent.jobs

Accent.Jobs richt zich op het hogere segment van de uitzendmarkt met een absolute focus op uitzendjobs met optie op een vast contract. Door deze focus, gecombineerd met een uitgebreide profiel-analyse, biedt Accent u topkandidaten aan die uw bedrijf komen versterken.

Bezoek website Accent.jobs

De Leeuw Werving & Selectie

De Leeuw Werving & Selectie is een bureau dat gespecialiseerd is in het werven & selecteren van vast of tijdelijk personeel. Door middel van jarenlange ervaring op het gebied van personeel en arbeid weten wij onze weg te vinden op de arbeidsmarkt. Van secretarieel-, administratief-, commercieel- personeel tot horeca-, technisch- en productiepersoneel, wij verzorgen de juiste selectie.

Bezoek website De Leeuw Werving & Selectie

Etappe Commerce

Etappe Commerce is intermediair en recruiter voor personeel op MBO/HBO niveau in Zeeland. Aan ons bedrijf kunt u kortdurende of langlopende zoekopdrachten uitbesteden. U kunt al dan niet anoniem via Etappe Commerce uw personeel werven.

Bezoek website Etappe Commerce

Humares B.V.

Maak hier kennis met ons en onze dienstverlening. Door onze landelijke netwerk van kandidaten en opdrachtgevers kunnen we de juiste match maken. Zet ons aan het werk voor u, zo vindt u de juiste baan of kandidaat.

Bezoek website Humares B.V.

Insinc

Insinc - een jong, ambitieus, uiterst professioneel inkoopadviesbureau - is gespecialiseerd in het optimaliseren van inkoopprocessen. Om zo voor onze opdrachtgevers substantiële besparingen te realiseren.

Bezoek website Insinc

JOORs

JOORs staat midden in de onderneming en denkt mee met de ondernemer op het gebied van personeel & organisatie. Dit doen wij door de behoeften van een bedrijf te signaleren, te inventariseren om ze vervolgens te implementeren.

Bezoek website JOORs

Opmaat loopbaanadvies

Opmaat loopbaanadvies is hèt bedrijf in de regio Zeeland voor loopbaanadvies op maat, re-integratie van werkzoekenden met of zonder baan, en voor werkgevers die op zoek zijn naar nieuw talent voor hun onderneming.

Bezoek website Opmaat loopbaanadvies

Select & Match

Ons motto Direct aan het werk! geeft onze missie in een notendop weer. We stellen ons ten doel op een zo efficiënt mogelijke manier de match tot stand te brengen tussen de vraag naar flexibele arbeid en het aanbod daarvan en dit te realiseren m.b.v. een netwerk van eveneens flexibele arbeidsbemiddelaars.

Bezoek website Select & Match

Specto Cura

Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. Als partner van het Nationaal Inzetbaarheidsplan/TNO en WerkvanNu beschikken wij over de kennis en de instrumenten om duurzame inzetbaarheid goed vorm te geven binnen organisaties.

Bezoek website Specto Cura

Staffing Associates

Staffing Associates is een groep gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureaus. Gedreven door Marcel Slaghekke, die na zijn succes met Olympia Uitzendbureau, nu met franchise 2.0 een eigen uitzend-/detacheringsbureau mogelijk maakt tegen lage kosten.

Bezoek website Staffing Associates

Lintberg

Lintberg onderscheidt zich van traditionele vacaturesites door alleen vacatures met een salaris vanaf €100.000 aan te bieden. Met ruim 30.000 geregistreerde topkandidaten biedt Lintberg een uitstekende aanvulling op het netwerk van topheadhunters en executive search bureaus, maar ook een platform om discreet een topvacature in een relevante doelgroep te plaatsen.

Bezoek website Lintberg

Freelancer.nl

Freelancer.nl is een platform waar opdrachtgevers en freelancers elkaar vinden. Plaats een opdracht, bekijk offertes en vind vandaag nog de juiste freelance professional voor de opdracht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Amsterdam

 

Bezoek website Freelancer.nl

Nationale Beroepengids.nl

Geld verdienen, salaris krijgen. Dat is een van de belangrijkste redenen voor mensen om te werken. Veel mensen ontkennen het. Ze spreken over ambitie, de mensen met wie ze werken, de organisatie, carriere maken, aanzien vergaren enz. Maar het loon dat ze aan het einde van de maand krijgen is minstens even belangrijk.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Utrecht 
Nationale Beroepengids

Bezoek website Nationale Beroepengids.nl

Technio

Werving en selectie gericht op (online) marketing talent op een snelle, sociale en succesvolle manier. Dat is Technio. Technio staat voor ruim 10 jaar ervaring met het bij elkaar brengen van vacature en specialist via social media, website optimalisatie en (vooral) netwerken. De ideale combinatie die niet leidt tot 15 irrelevante cv’s, maar wel dat ene, juiste cv. En voor de kandidaat, de juiste vacature en werkgever. Of het nu gaat om een SEO specialist, traffic specialist of juist een acccountmanager of een PHP programmeur, Technio maakt er een sport van!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Locatie: Harlingen 
Techniek vacatures

Bezoek website Technio