De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Ziekte en Herstel Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Ziekte en Herstel Zeeland

365

ArboNed is een adviseur op het gebied van werk en gezondheid. Door samen met ons werk, veiligheid en gezondheid aan te pakken, vermindert u uw verzuimkosten, stijgt de arbeidsproductiviteit en verhoogt u het werkplezier.

Bezoek website 365

Aanzet Arbeidsrecht

Wij zijn een klein en flexibel kantoor. Persoonlijke aandacht vinden we zeer belangrijk dus nemen we een beperkt aantal zaken in.

Bezoek website Aanzet Arbeidsrecht

Emergion

Op het gebied van loopbaan-advies en -begeleiding is Emergion BV de uitgever van een aantal bekende websites.

Bezoek website Emergion

Human Talent Consulting

De ervaring leert mij dat cliënten graag contact leggen op een niet vooraf te voorspellen moment. Omdat ik snel reageer op berichten, ontstaat een efficiënte en effectieve samenwerkingsrelatie waarbij de coaching zich als vanzelf richt op de dagelijkse realiteit.

Bezoek website Human Talent Consulting

JOORs

JOORs staat midden in de onderneming en denkt mee met de ondernemer op het gebied van personeel & organisatie. Dit doen wij door de behoeften van een bedrijf te signaleren, te inventariseren om ze vervolgens te implementeren.

Bezoek website JOORs

SpectoCura personeelszorg

Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in duurzame inzetbaarheid. Als partner van het Nationaal Inzetbaarheidsplan/TNO en WerkvanNu beschikken wij over de kennis en de instrumenten om duurzame inzetbaarheid goed vorm te geven binnen organisaties.

Bezoek website SpectoCura personeelszorg

USG restart

USG Restart vindt dat iedereen recht heeft op een betaalde baan die hem of haar op het lijf is geschreven. Ook als je een lichamelijke handicap hebt, chronisch ziek bent of een verstandelijke of psychische beperking hebt.

Bezoek website USG restart

WR

We helpen mensen graag om te groeien en hun carrières in een stroomversnelling te zetten. Een van de middelen daartoe is het WR kenniscentrum, een unieke plek op internet waar men vakgerelateerde kennis op kan doen. Er is ruimte voor eigen inbreng, om vragen te stellen etc.

Bezoek website WR

CTB Administratie & Advies

De organisatie van CTB Administratie en Advies is flexibel en verdeeld over een zestal vestigingen bij u in de buurt. Vanuit deze vestigingen verrichten wij loon-en salarisadministraties, accountants - administratieve - en fiscale diensten ten behoeve van het midden en klein bedrijf (MKB), met het segment bouwnijverheid als subspecialisatie.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locaties: Beverwijk, Drachten, Dordrecht, Waalwijk, Elst (Gld)

Bezoek website CTB Administratie & Advies

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

DAS

Wij maken juridische en financieel juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Dat is onze missie en daar zijn we expert in. In 1963 waren wij de pionier op het gebied van rechtsbijstand. DAS maakte het voor veel mensen mogelijk om op te komen voor hun recht. Nu, ruim 50 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste financieel juridische dienstverleners in Nederland.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Amsterdam 
Afbeeldingsresultaat voor das rechtsbijstand

Bezoek website DAS

De Zaak

De Zaak is dé online omgeving waar ondernemers elkaar ontmoeten. Met een profiel op MijnZaak leg je direct contact met elkaar en vergroot je de vindbaarheid van jouw bedrijf. Hier vind je alles wat je in je dagelijkse bedrijfsvoering nodig hebt. De Zaak biedt telefonisch advies door ervaren adviseurs, nieuws en praktische informatie zoals voorbeeldbrieven, checklists en tips.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Utrecht 
Afbeeldingsresultaat voor de zaak

Bezoek website De Zaak