De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Arbeidsongeschiktheid Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Arbeidsongeschiktheid Zeeland

Compiet Advies & Bemiddeling

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen.

Bezoek website Compiet Advies & Bemiddeling

Goedkoopste AOV.com

Dé goedkoopste AOV bestaat niet, eenvoudigweg omdat diverse verzekeraars meerdere soorten AOV's aanbieden, ieder met zijn eigen risico's, dekkingen, uitsluitingen en prijzen.

Bezoek website Goedkoopste AOV.com

Hatéka

Hatéka Assurantie- en makelaarskantoor is een bedrijf wat zich bezighoudt met het beheren van de financiële zaken van u, onze cliënten. We willen u in onze website dan ook laten zien voor welke zaken u bij ons terecht kunt. Maar we geven u graag een advies-op-maat, onze site is daarom op zich geen \"eindstation\".

Bezoek website Hatéka

Kadoverzekerd

Een goede verzekering is een noodzaak. En natuurlijk wil je niet teveel betalen. Kadoverzekerd.nl biedt verzekeringen van betrouwbare verzekeraars met uitstekende dekking, tegen messcherpe premies. Bovendien ontvang je bij elke afgesloten verzekering een kado naar keuze, of maar liefst 3 maanden premie retour!

Bezoek website Kadoverzekerd

Saman Assurantiën

Saman Assurantiën is een regionaal werkend assurantiekantoor. Onze kernactiviteiten zijn bemiddeling en advisering in verzekeringen voor particuliere relaties en Midden- en Kleinbedrijf, Hypotheken en Financieringen.

Bezoek website Saman Assurantiën

AOVzonderprovisie.nl

Wij werken op basis van een gericht klantadvies voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering. Dat betekent dat wij u vanaf het uitbrengen van de offerte tot aan het einde van de looptijd begeleiden. U als klant bent altijd het uitgangspunt. En, wij gaan altijd op zoek naar de beste oplossing die van toepassing is op uw situatie.

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig
- Hoofdlocatie: Deventer 
Displaying AOVzonderprovisie.jpg
 

Bezoek website AOVzonderprovisie.nl

Stichting Gaos

Veel patiëntenverenigingen, hulporganisaties en vakbonden strijden al heel lang voor een rechtvaardiger beleid. De verdeeldheid is echter nog groot omdat ieder zijn eigen belang nastreeft. Wij willen, als ervaringsdeskundigen, de krachten bundelen om vanuit deze positie een vuist te maken waardoor inspraak mogelijk wordt.

Bezoek website Stichting Gaos

Witte-Boussen Assurantiën

Wij zijn een onafhankelijk assurantiekantoor dat zijn activiteiten heeft toegespitst op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financiële planning en pensioenen.

Bezoek website Witte-Boussen Assurantiën

Zeeland Assurantiën

Of het nu om uw auto, inboedel of caravan gaat, breng uw verzekeringen onder bij hetzelfde verzekeringskantoor. Dat betekent niet per definitie bij dezelfde maatschappij. Het scheelt u wel aanmerkelijk in tijd en rompslomp en uiteraard ook in de kosten.

Bezoek website Zeeland Assurantiën

Loyalis

Loyalis levert aanvullende producten en diensten voor inkomenszekerheid en personeelszorg. Speciaal voor overheid, onderwijs en gelieerde instellingen. De producten sluiten uitstekend aan op de collectieve pensioenregeling.

Bezoek website Loyalis

Reijt & Priem Financieel Advies

Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website Reijt & Priem Financieel Advies