De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Pensioenverzekering Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Pensioenverzekering Zeeland

Confido Hemelaar de Meijer

U staat midden in het leven. Geniet van alle dingen die op uw pad komen. En dat wilt u graag blijven doen, ook als u met pensioen bent.

Bezoek website Confido Hemelaar de Meijer

De Ridder Groep

De Ridder Groep is een onafhankelijk intermediair op het gebied van schade-, levens- en pensioenverzekeringen en hypotheken.

Bezoek website De Ridder Groep

H&G Financieel Adviesgroep

H&G Financieel Adviesgroep B.V. is ontstaan in 1999 doordat oprichter Co Hirdes de toenmalige hypotheekshop in Terneuzen overnam. Het kantoor is van origine een hypotheekadvieskantoor wat vanaf de overname begon met de opbouw van de verzekeringsportefeuille.

Bezoek website H&G Financieel Adviesgroep

Heilbron

Heilbron is van oudsher gespecialiseerd in verzekeringen pensioenen en hypotheken op maat. We adviseren en ondersteunen het bedrijfsleven, vrije beroepsbeoefenaren, stichtingen en particulieren.

Bezoek website Heilbron

Heuts Assurantiën

Heuts Assurantiën is uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Hun adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Bezoek website Heuts Assurantiën

Klap

Meestal volstaat bij een verzekeringsverzoek een kant-en-klare polis. We maken dan, als volstrekt onafhankelijke partij, uit duizenden polissen de beste keuze. Als dat niet volstaat ontwerpen we zelf een polis.

Bezoek website Klap

Saman Assurantiën

Saman Assurantiën is een regionaal werkend assurantiekantoor. Onze kernactiviteiten zijn bemiddeling en advisering in verzekeringen voor particuliere relaties en Midden- en Kleinbedrijf, Hypotheken en Financieringen.

Bezoek website Saman Assurantiën

Velten Groep B.V.

Al meer dan 50 jaar bieden zij hun relaties zorg door middel van grote betrokkenheid, deskundigheid, kennis en flexibiliteit. De dienstverlening van VeltenGroep richt zich zowel op bedrijven en instellingen als particulieren.

Bezoek website Velten Groep B.V.

Zeeland Assurantien

Of het nu om uw auto, inboedel of caravan gaat, breng uw verzekeringen onder bij hetzelfde verzekeringskantoor. Dat betekent niet per definitie bij dezelfde maatschappij. Het scheelt u wel aanmerkelijk in tijd en rompslomp en uiteraard ook in de kosten.

Bezoek website Zeeland Assurantien

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Bezoek website Delta Lloyd

GeldXpert

GeldXpert Zakelijk is een no-nonsense organisatie. Dat betekent: daadkracht, deskundige aanpak, korte lijnen en oplossingen op maat. Deskundige medewerkers met brede ervaring, staan altijd voor u klaar en geven een goed onderbouwd en gedegen advies. In samenspraak met u wordt een pakket aan verzekeringen samengesteld, dat op uw specifieke situatie en uw onderneming is toegespitst. Onze producten en diensten onderscheiden zich door maximale kwaliteit tegen de scherpste prijsstelling.

Bezoek website GeldXpert

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Rotterdam

Bezoek website Nationale Nederlanden