De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Vergelijker Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Vergelijker Zeeland

AAZ adviesgroep bv

AAZ adviesgroep biedt financieel advies en begeleiding op maat. Dit doen wij structureel en planmatig. Wij kijken verder dan die ene verzekering, uw hypotheek, pensioen of financiering. Het realiseren van uw financiële wensen en doelen, daar gaat het ons om.

Bezoek website AAZ adviesgroep bv

HDI-Gerling Verzekeringen N.V.

HDI-Gerling heeft zijn positie op de Nederlandse markt, door het doen van acquisities en organische groei, voortdurend weten te vergroten tot de tweede industriële verzekeraar.

Bezoek website HDI-Gerling Verzekeringen N.V.

Hertoghs & Lute Financiële Dienstverlening

De financieel adviseurs van Hertoghs & Lute Financiële Dienstverlening geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen, pensioenen, hypotheken en financiële planning. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Bezoek website Hertoghs & Lute Financiële Dienstverlening

Sas Assurantiën BV

Met een goede mix van jeugdig ondernemerschap en een zeer ruime ervaring in dienstverlening en advisering beschikt Sas. Assurantiën B.V. over een uitgebreide expertise voor de financiële dienstverlening aan de zelfstandigen en particulieren.

Bezoek website Sas Assurantiën BV

Van Meel Assurantiën

Wij hebben niet alleen ervaring in het adviseren van particulieren, maar ook als ondernemer kunt u bij ons terecht voor een passende oplossing voor uw gehele bedrijf.

Bezoek website Van Meel Assurantiën

W. van Eerden Assurantiën

Wij vergelijken voor u de voorwaarden en kosten van verschillende maatschappijen en banken. Wij houden alle veranderingen hierin nauwlettend in de gaten en bekijken periodiek wat de mogelijkheden voor u zijn en toetsen die aan uw bestaande pakket.

Bezoek website W. van Eerden Assurantiën

Westerduin Assurantiën

De financieel adviseurs van Westerduin Assurantiën geven u adviezen en oplossingen in verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Bezoek website Westerduin Assurantiën

Z&co verzekeringen & hypotheken

Persoonlijk contact en service staan centraal binnen ons bedrijf, bij ons bent u klant, geen nummer. Deze aspecten gecombineerd met het leveren van maatwerk - onafhankelijk en betrouwbaar advies in uw persoonlijke situatie - is de basis voor een langdurig relatie met u, onze klant. Z&co, een vertrouwd aanspreekpunt.

Bezoek website Z&co verzekeringen & hypotheken

Independer

Independer is opgericht uit idealisme. Met zo’n 170 Independers zetten we ons met veel passie in om de verzekeringswereld beter en overzichtelijker te maken. Voor jou onderhandelen we met verzekeraars over de beste voorwaarden en de scherpste premies. Zo halen we het beste in hen naar boven. Wij vergelijken, adviseren en helpen jou met het afsluiten van een verzekering.

Bezoek website Independer

Van Bruggen Adviesgroep

Van Bruggen Adviesgroep is sinds 1972 actief als financiële dienstverlener. Onze ruime kennis en ervaring zetten we graag in om u van dienst te zijn.

Bezoek website Van Bruggen Adviesgroep

Zorgverzekering.net

Een zorgverzekering kiezen is moeilijk en tijdrovend, omdat er veel aanbieders zijn met allerlei verschillende pakketten. Uw zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeringen biedt de zekerheid van uw gemaakte keuze. Zorgverzekering.net maakt vergelijken voor u makkelijk.

Bezoek website Zorgverzekering.net

Sum.nl

Op SUM.nl vind je gemakkelijk en snel de beste deals. Bereken jouw premie voor zorgverzekeringen of autoverzekeringen op basis van jouw persoonlijke situatie, of vergelijk alle verzekeraars.De missie van SUM.nl is om niemand in Nederland onnodig te veel geld te laten betalen voor o.a. verzekeringen. Op vaste lasten kunnen consumenten veel geld besparen. Wij willen iedereen informeren met onafhankelijke artikelen en het makkelijker maken om producten te vergelijken. Geen gedoe en duidelijk laten zien wat de beste deal is.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Locatie: Zeist

Bezoek website Sum.nl

Qlick.nl

Uitzoeken van de verzekering die het best bij jouw wensen past en het minste kost, dat is waar Qlick jou bij helpt. Met uitgebreide en altijd up-to-date vergelijkingen betaal je nooit meer te veel voor je verzekering!

- Bedrijfsomvang: Kleinschalig 
- Locatie: Rotterdam 
Displaying Qlick.jpg
 

Bezoek website Qlick.nl

Verzekeringen.com

Wij willen jou helpen om op een simpele manier de beste verzekering te kiezen. Misschien ga je voor het eerst een autoverzekering afsluiten of ben je opzoek naar een goedkopere zorgverzekering. Verzekeringen.com geeft jou de mogelijkheid om zelf de juiste keuze te maken. Start met besparen en vergelijk verzekeringen op premie, dekking en polisvoorwaarden.Goed verzekeren, dat regel je zelf!

- Bedrijfsomvang: Middelgroot
- Locatie: Kapelle 

Bezoek website Verzekeringen.com