De startpagina voor ondernemers van Zeeland

Verzekeringsadviseurs Zeeland.jpg

Voor en door ondernemers

De financiële startpagina van Nederland

 

Op de site van Exigo.nl vindt u bedrijven die belangrijk kunnen zijn voor uw bedrijf.  Deze bedrijven staan geordend in verschillende rubrieken om gericht en scherp bedrijven te vinden die voor uw bedrijf van belang zijn. Elke rubriek heeft verschillende categorieën die gekoppeld zijn aan een gespecialiseerd bedrijf. Uw link ook op Exigo.nl? Laat het ons weten en stuur een mail naar: info@exigo.nl

U bent hier

Verzekeringsadviseurs Zeeland

Confido Hemelaar de Meijer

U komt nóóit buiten, heeft alle bezittingen veilig achter slot en grendel en uw geld in een oude sok onder het matras? Niet nodig! Met een goede verzekering kunt u zorgeloos door het leven.

Bezoek website Confido Hemelaar de Meijer

De Leeuw verzekeringen

Elke verzekeringswens is uniek. Of u nu alleenstaand bent of een gezin heeft. Particulier of ondernemer. Uw verzekeringen moeten helemaal toegespitst zijn op úw situatie.

Bezoek website De Leeuw verzekeringen

Driekleur Verzekeringsgroep

Ons advies is gebaseerd op persoonlijk contact. Wij laten ons graag uitdagen om in overleg met u het juiste verzekeringspakket samen te stellen. Kwaliteit van dekking en voorwaarden staan voorop, bovendien hanteren wij een scherpe premie.

Bezoek website Driekleur Verzekeringsgroep

ISOLUIK Nederland B.V.

Op het gebied van bedrijfsverzekeringen werken wij samen met andere verzekeringsmaatschappijen. Welke polis u ook nodig heeft, u kunt altijd uitstekend bij ons terecht. Hieronder ziet u welke verzekeringen wij u kunnen bieden.

Bezoek website ISOLUIK Nederland B.V.

Stroop Advies

Sinds 1949 adviseren wij particulieren en bedrijven over verzekeringen-hypotheken-leningen. Ons kantoor heeft nooit gezocht naar snelle groei, maar naar een rustige expansie om zo voldoende tijd en aandacht te kunnen besteden aan onze relaties en hun wensen.

Bezoek website Stroop Advies

Suijkerbuijk Advies

Suijkerbuijk Advies is partner en subagent van De Vries en Partners BV te Waspik. Wij zijn een jong en fris kantoor dat zich met name richt op het onafhankelijk adviseren van particulieren op het gebied van verzekeringen, hypotheken en aankoopbegeleiding in Zuid-West Nederland.

Bezoek website Suijkerbuijk Advies

Van Zanten Assurantiën

Wij zijn onafhankelijke adviseurs op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten.Uw verzekeringen en financiële zaken vertrouwt u niet zomaar toe aan de eerste de beste. U wilt er uiteraard zeker van zijn dat u te maken heeft met een vakkundige en betrouwbare adviseur, Nu en in de toekomst.

Bezoek website Van Zanten Assurantiën

Zeeland Assurantiën

Of het nu om uw auto, inboedel of caravan gaat, breng uw verzekeringen onder bij hetzelfde verzekeringskantoor. Dat betekent niet per definitie bij dezelfde maatschappij. Het scheelt u wel aanmerkelijk in tijd en rompslomp en uiteraard ook in de kosten.

Bezoek website Zeeland Assurantiën

Lancyr

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Tilburg
Lancyr - van A t/m Z goed verzekerd

Bezoek website Lancyr

KUBUS

KUBUS verlost u van de wel bekende schoenendoos. Wij gaan gaan samen met U, de ondernemer, op zoek naar een betaalbare oplossing voor administratie- belastingadvies en /of accountantsdiensten met een gecertificeerde kwaliteit.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Deest 
Afbeeldingsresultaat voor KUBUS advies

Bezoek website KUBUS

de Goudse verzekeringen

De Goudse heeft gekozen voor een organisatiestructuur waarmee snel en daadkrachtig ingespeeld kan worden op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Door korte lijnen kan De Goudse direct inspelen op de wensen van eindklanten en verzekeringsadviseurs.

- Bedrijfsomvang: Grootschalig
- Hoofdlocatie: Gouda 

Bezoek website de Goudse verzekeringen